4 comentarii la “Laura Codruta Kovesi prefera reactivarea procurorilor pensionari in schimbul noilor angajari in sistem!

  1. @ octav

    inca nu pot accepta faptul ca un stat din sec.XXI, membru al UE, poate fi atat de corupt si mafiot ca Romania noastra! culmea, Kovesi declara mai daunazi ca UE va ridica monitorizarea de pe justitia noastra deoarece a constatat… implementarea reformelor! mi se pare de-a dreptul ridicol! ori Kovesi minte, ori UE a constatat ca este inutila monitorizarea si nu mai are rost sa cheltuie bani fara a exista efecte practice! mai bine ne-ar arunca naibii din UE ca n-avem ce cauta pe-acolo. pana si bulgarii ne-au luat-o inainte de multisor!

  2. Snake! Cucoana Koves nu gindeste! Scrie dupa dictare!Imbucurator e faptul ca totusi reuseste sa se exprime coerent. Macar atit!

  3. Ghita Oradea :

    Snake! Cucoana Koves nu gindeste! Scrie dupa dictare!Imbucurator e faptul ca totusi reuseste sa se exprime coerent. Macar atit!

    Nu consider competent un om care are inclinatii oratoriale ci unul cu viziuni reformiste. In speta, d-na Kovesi nu face altceva decat sa franeze reforma. E inchistata si fortata sa ramana in vechile metehne pt ca si ea este o rotita din retea. E suficient daca raspunde la comenzi. Restul nu mai conteaza – valabil doar pentru conducatorii tarii!

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s