29 comentarii la “Clanurile din justitie la Tribunalul Bucuresti!

 1. s-au cunoscut la serviciu, s-au vazut,s-au placut, ce era sa faca ? Sa reziste emotiei firesti si naturale spre imperechere?

  si cum nu suntem, ca neam, pregatiti pentru revolutii, nu ne ramane decat sa ne revoltam individual ori colectiv, apoi sa incercam sa supravietuim si sa ne adaptam, iata unii chiar prin insuratoare si maritis (dupa sex, inainte niciodata)

  Apreciază

 2. @ all we need…

  si copiii, nepotii, ginerii, nurorile magistrati, avocati, consilieri juridici in institutii importante, sri, ministere etc. cum explici? 😉

  Apreciază

 3. @ Alexandru

  si inca n-ai vazut tot! incearca ori sa te obisnuiesti ori sa te integrezi intr-un grup mai mare care doreste schimbare reala si nu formala. majoritatea – dupa cum observ – se pliaza pe prima varianta, de aia e atata tacere, supunere, necracnire… dramatic!

  Apreciază

 4. Snake! Asa e Romania toata, in cel mai intunecat Ev Mediu! Cu toate pacatele lor cei de la Tribunalul Bucuresti au crescut in ochii mei prin condamnarea lui Ioan Lascau(mafiot notoriu, fost director la finantele de la noi dupa care a ajuns sef seviciu integrare europeana in MF) la 7 ani cu executare. Mare curaj!Faptul ca au indraznit sa-l condamne pe jegul ala cu chip uman ii spala de multe pacate in ochii mei.Mentionez ca Lascau are mai multe casa ca Bombonelu’,raul pe care l-a produs gunoiu’ ala nu se va putea sterge nici in 50 de ani!Incepe sa nu ma mai intereseze provenienta functionarilor publici, numai sa fie COMPETENTI!

  Apreciază

 5. @ Ghita

  Gresesti. Nu apreciezi o institutie doar pentru un singur fapt corect! In speta trebuiesc felicitati doar judecatorii curajosi care au dispus pedeapsa. Aaa, daca astfel de exemple ar fi majoritare, da! Atunci putem vorbi despre eficienta institutiei, dar cand ele sunt doar exceptii, trebuie sa apreciem Oamenii din spatele deciziilor!

  Apreciază

 6. Judecătoare, TRIBUNALUL BUCURESTI, care ascultă telefoanele ! Pentru ce ? Şantaj, corupţie, încălcări ale legii, pentru zecii de mii, sute de mii , milioane de euro !
  Anumite judecătoare de la Tribunalul Bucureşti fac parte dintr-un sistem mafiot ! Sistem lanţ: Primari – comune limitrofe Bucureştiului – Prefectura Ilfov – Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Ilfov – Judecătoria Buftea – Judecătoria Cornetu. Braţe ale caracatiţei care judecă procese de fond funciar. Primarii emit acte pe terenuri şi case înainte de a fi dezbătute succesiuni. Intocmesc documentaţii pentru actul administrativ ordinul prefectului, act administrativ care este acceptat ilegal de judecătoare drept titlu de proprietate. Emit ilegal inscrisuri de proprietate înainte de a fi dezbătute succesiuni sau emit ordine, ulterior efectuării succesiunii, caz în care nu se ţine cont de certificatele de moştenitor!
  Se emit acte de proprietate pe – morţi – în condiţiile când există succesori şi în situaţia când legea prevede în mod expres, privind succesiunile, că se emit acte pe succesori, persoane vii. Cum poate admite o JUDECATOARE a tribunalului capitalei unei ţări şi care este motivul de acceptă şi validează acte emise pe morţi ? Spaga , corupţia, zeci de mii de euro. Se emit acte pe terenuri care au deaja proprietari, etc. Cum pot pentru terenurile cu anexe şi case, dintodeauna în circuitul civil, acestea fiind succesiv trasmise prin moştenire fără a fi înstrăinate, ca JUDECATOARELE, absurd şi încălcâd grav legile, să valideaze acte adiminstrative de împroprietărire în condiţiile Art. 23 şi 36, Legea 18/1991, în condiţiile cănd aceste terenuri sub comunism nu au aparţinut cooperativei sau statului. In 1974, Ceauşescu, a emis un decret care a făcut referire numai la acte de înstrăinare, condiţie când terenul intra în proprietatea statului, nu şi la terenurile şi casele transmise prin succesiune. Bani mulţi încasează aceste judecătoare pentru asemenea încălcări ale legii ! Aceste judecătoare sunt cunosc ute de multe persoane în secţiile civile, filiere prin care trec aceste procese . Aceste JUDECATOARE vor fi aduse la cunoştinta publicului şi supuse judecării opiniei publice!
  Cum pot JUDECATOARELE din Jecătoriile Cornetu, Buftea şi TRIBUNALUL BUCURESTI să valideze acte emise de primarii comunele limitrofe Bunureştiului, cred că şi în jurul celorlalte mari oraşe ale ţării, acte pe zeci de hectare care nu mai sunt ale foştilor proprietari, validări pe numele unor latifundiari cu sute de hecatare obţinute fraudulos ? Un exemplu îl constituie Gigii Becali care a ajuns să preia prin act de cesionare, 1, 75 Ha la Pipera de la o persoană oligofrenă gradul III, adică idiot ? Cum s-a putut aşeza la masa Gigii Becalii cu un idiot ca să semneze un act de cesiune ?

  Datorită JUSTITIEI ineficiente, corupţiei , incapacităţii profesionale, etc. , STATUL ROMAN a ajuns să trăiască o tragedie şi să vândă viitorul acestui popor !

  Apreciază

 7. Domnule Victor Ponta trebuie să te mândreşti că ai asemenea membrii de partid !

  Un caz particular şi incredibil: Primarul care sechestrează procurori şi care ulterior plânge la TV şi la Biserică. Aşa ipocrizie nu cred că există în Europa !

  Condu Valentin Laurenţiu, membru al clanurilor, un interlop oficial sprijinit de judecătoare !

  Unul dintre aceşti mafioţi este şi primarul com. Dobroeşti, Jud. Ilfov, Condu Valentin Laurenţiu care a sechestrat procurori, care a întocmit acte pe morţi, a exclus moştenitorii de drept de la succesiuni. A întocmit un proces verbal prin care afirmă că o construcţie existentă încă, s-a autodemolat ! A vândut terenul proprietarilor care aveau titlul de proprietate mafiei imobiliare pentru ca ulterior la sesizarea proprietarilor de drept, le-a luat titlul, aceştia râmând fără teren. A înlesnit să fie înstrăinate terenuri în valoare de zeci de milioane de euro pentru persoane din mafie, de la persoane bolnave, un caz deosebit fiind cel al unui oligofren gradul III, adică idiot, etc. !

  De asemenea a instalat o mafie la nivelul comunei Dobroeşti, Jud. Ilfov, alegând la fiecare două trei străzi, câte o persoană fidelă lui din structura mafiotă, ca să colecteze bani şi să instaleze apa potabilă, înfiinţând în acest sens zece reţele în comună, înţepând conducta de apă potabilă Apa Nova în zece locuri. Rezultatul: com. Dobroeşti, jud. Ilfov, are acum o datorie de 2,2 milioane euro !
  Domnul mafiot Condu Valentin Laurenţiu, P.S.D. – ist, a copiat pe mai marele său fost primar şi actual Consilier Judeţean, “P.D.L.- ist vopsit”, Georgescu Tudor. Acesta s-a îndriguit drept reprezentantul cetăţenilor comunei şi în numele acestora, printr-o asociaţie fantomă, taxează spre buzunarul lui, între 12 şi 15 milioane de lei pe cel care îşi introduce gazele, în afara faptului că cel care introduce gazele plăsteşte la Distrigaz şi la o altă pesoană din sistem, instalarea, în total între 70 – 80 de milioane de lei!

  De la festinurile cu “distribuirea” titlurile de proprietate nu a lipsit nici liberalul P.N.L., fost Prefect Marian Petrache, care a emis ordine ale prefectului, pretinse titluri de proprietate pe morţi, etc. Mai mult, acesta în calitate de Prefect, Jud. Ilfov, lăsa libere şi la îndemâna unor anumite persoane, ordine ale prefectului în alb, grup de mafioţi. Ne asumăm cu dovezi cele afirmate !

  De reţinut ! MAFIA şi CARCATITA interpartinică prin Primari şi Inalţi Funcţionari de Stat, plus JUDECATOARELE care predomină în instanţele din România, colaboreAză de 20 de ani la distrugerea României ! Acest primar P.S.D.- ist, Condu Valentin Laurenţiu şi-a făcut ucenicia sub un primar P.D.L. – ist, actual consilier judeţean, Jud. Ilfov, Georgescu Tudor, a cărui fină este secretara primarului P.S.D. – ist, Condu Valentin Laurenţiu !

  Săracu primar Condu Valentin Laurenţiu care sechestrează procurori şi care plânge, (cu un ochi lacrimează şi cu celălalt ucide) nu are decăt câteva camioane de mare tonaj, mercedez, cu care astupă iazul comunal ca să-l vândă şi să-l bage în buzunar, vile şi milioane de euro. Are prea puţine şi vrea să-l ajungă din urmă pe fostul primar, P.D.L. – ist vopsit, Georgescu Tudor, fost primar, actualmente la mai mare, Consilier Judeţean P.D.L.

  Ca el să nu faceţi ! Acest tip de primar trebuie sa facă închisoare, pentru exemplu !

  Apreciază

 8. Da fratilor hai sa ne facem dreptate!:) In Romania gospodaria de partid s-a transformat intr-un clan de conducere democratic. Daca te uiti pe siteurile judecatoriilor este jale …recurs dupa recurs…aminari peste aminari… Mafia Lucreaza..

  Bafta Romania
  Eu emigrez din nou …ne vedem la batrinete….

  Apreciază

 9. @ Marius

  Bine faci! La batranete, nu cred ca mai intalnesti vreun fost prieten, ruda sau cunostinta deoarece vor fi de mult oale si ulcele. Vei gasi o Romanie pustie, abandonata, stoarsa, distrusa pe pamantul careia isi vor mai tarai picioarele cativa subnutriti condusi de aceeasi clasa politica ce a lasat mostenire fiilor sai tara asta blestemata!

  Apreciază

 10. 60 – CORNELIA MAGDALENA BIANCA TELECHI, judecator
  – fratele Valeriu Dumitru Petrovici, procuror la Parchetul Inaltei Curti;

  Si care este problema ? Ee o crima sa faca ambii frati Dreptul ? Aici nu ai dreptate deloc !

  51 – CLEORPATRA IOANA SIPOTEANU, judecator
  – tatal Ioan Sipoteanu, avocat in Baroul Bucuresti;

  Aici iarasi nu inteleg care este probelma ta ! Sunt familii in care tatal este medic iar fiica sau fiul urmeaza aceeasi specializare! La fel si in cazul oricarei profesii !

  De aici si pana la a a vorbi de „clanuri” fara a aduce dovezi clare, este o mare diferenta ! E foarte usor sa arunci cu noroi in oameni, fara a prezenta fapte clare !

  Apreciază

 11. @ MA007

  n-ai inteles nimic. este vorba despre familii intregi care detin functii in sistem ce pot genera (la nevoie) adevarate retele de musamalizare. ca unii o fac si altii nu, asta este alta poveste, depinde de moralitatea fiecaruia. n-ar fi rau sa ai parte de o asemenea suveica judiciara si apoi mai vorbim. nimeni nu improasca cu noroi. sunt simple constatari care din pacate au avut si au efecte dramatice asupra justitiabililor.

  Apreciază

 12. @ snake

  OK atunci scrie aici numele acelor familii intregi despre care vorbesti !
  Nu toti cei din lista ta fac parte din acele clanuri !
  Iar cei care sunt „curati” de ce trebuie sa apara in lista ta ???? Care este logica ?
  Hai sa ne lasam de romanismele acestea, de stilul acesta de a generaliza, si sa scriem la obiect !

  Apreciază

 13. @ MA007

  stii tu care sunt aia curati? eu nu. hai sa lasam fandoselile si sa privim situatia exact asa cum este, fara artificii si baloane colorate, ca nu e cazul.

  Apreciază

 14. Da, ai dreptate, sa privim situatia asa cum este: cu cei ca tine, care nu se revolata inteligent atunci cand sistemul le-a dat bine in cap, nu se va putea ajunge nicaieri ! Vaicariti-va in continuare ! Si vezi ca ti-a scapat un nume din lista, cunosc un procuror militar a carei fiica e avocat ! Sigur face parte dintr-un clan nenorocit care musamalizeaza dosare !

  Apreciază

 15. @ MA007

  vorbesti ca sa te afli in treaba. nu spui nimic concret exceptand maniera rutinata deja de a lovi autorul articolului (care, spre orbirea si rusinea ta, nici n-ai reusit sa-l identifici). dar tu – cica – te revolti „inteligent” dand in cap unei persoane necunoscute care n-a facut nimic altceva decat sa preia o lista si s-o dea mai departe deoarece a gasit-o destul de utila pentru a fi promovata! in plus, ai nesimtirea de a arunca jigniri nestiind nici cum ma revolt si neintelegand ca inclusiv acest blog este o forma de revolta a nelegiuirilor din justitie care-i lovesc pe altii. nu ma intereseaza pe cine aperi atata vreme cat din tine emana doar ura si subiectivsmul fatis pentru o clasa care a batjocorit un popor intreg – cu mici, foarte mici exceptii! viteji ca tine au mai trecut pe aici. aveti un numitor comun: hula si scarba fata de cei care iau atitudine si va demasca pe bloguri.

  am incheiat orice dialog cu tine. usa s-a inchis. libertatea cuvantului are si ea niste limite. tie iti sunt straine. poate ar fi mai bine sa iesi la lumina ca intunericul ti-a mixat logica de-a ajuns o simpla crema pasata lipsita de gust si cu aspect oribil. si nu uita ca justitia romaneasca, pe plan international, a devenit o gluma macabra executata pe bani grei. bine ca magistratii ies cu pensii cocosabile sau se muta in avocatura, ca deh! daca obrazul e atat de gros, unde sa se mai zareasca morala?

  Apreciază

 16. Snake,
  Abia acum am dat de această postare, de aceea comentez așa de târziu…
  Brrrrrrrrrrrr
  Am încercat să intru și pe celelalte link-uri cu clanuri, la sfârșitul articolului, și n-am reușit. E vreo problemă?
  Arsulici

  Apreciază

 17. Clanurile de la Inalta Curte

  1 – LIDIA BARBULESCU, vicepresedintele Inaltei Curti

  – sotul Constantin Barbulescu, procuror la Parchetul Tribunalului Olt;

  – fiica Alina Barbulescu, consilier la Institutul National de Criminologie;

  – fratele Gheorghe Constantinescu, procuror la Parchetul Tribunalului Olt;

  – cumnata Violeta Constantinescu, registrator Birou Carte Funciara Olt;

  – verisor Stefanel Negulici, avocat in Baroul Olt;

  2 – ANTON PANDREA, presedintele Sectiei penale

  – sotia Alexandra Pandrea, avocat in Baroul Bucuresti;

  – fiica Andreea Ioana Pandrea, avocat in Baroul Bucuresti;

  – sora Mariana Victoria Ioan, procuror la Parchetul Capitalei;

  – cumnatul Mihai Ioan, procuror la Parchetul General – DIICOT;

  3 – EUGENIA LOHAN, presedintele Sectiei comerciale

  – nepoata Mihaela Bolintineanu, consilier BCR;

  4 – VICTORIA GABRIELA BIRSAN, presedintele Sectiei contencios-administrativ

  – sotul Corneliu Birsan, judecator la CEDO Strasbourg;

  – sora Tatiana Dragomir, consilier juridic la Ministerul Justitiei;

  5 – MARIA ANGHELESCU, judecator

  – fiul Cosmin Anghelescu, avocat in Baroul Bucuresti;

  – fiica Olivia Anghelescu, expert la Institutul National al Magistraturii;

  6 – MIRCEA ARON, judecator

  – sotia Florentina Aron, notar public;

  7 – VOICA IOANA BARBULESCU, judecator

  – fiul Virgil Barbulescu, avocat in Baroul Bucuresti;

  8 – DRAGOS BARCANESCU, judecator

  – sotia Camelia Barcanescu, avocat in Baroul Bucuresti;

  9 – GABRIELA ELENA BOGASIU, judecator

  – sotul Mihai Bogasiu, avocat in Baroul Bucuresti;

  – afin gradul II Claudia Bogasiu, avocat in Baroul Bucuresti;

  – afin gradul IV Mircea Mihai, avocat in Baroul Bucuresti;

  10 – GHEORGHE BUTA, judecator

  – sotia Mariana Buta, notar public;

  – fiul Paul George Buta, consilier juridic Asociatia de Drept al Proprietatii Intelectuale;

  – sora Elena Carlig, judecator la Curtea de Apel Brasov;

  – nepoata Daniela Iorga, notar public;

  11 – ELENA CARCEI, judecator

  – nepot Viorel Pavel, grefier Tribunalul Buzau;

  – nepoata Geta Tohaneanu, grefier sef la Parchetul Tribunalului Buzau;

  12 – MARIANA CIRSTOCEA, judecator

  – afin gradul IV, Daniela Onea, consilier juridic SC T. Turceni SA;

  – afin gradul IV, Badita Onea, grefier la Judecatoria Craiova;

  – afin gradul II, Simona Ilie, grefier la Curtea de Apel Craiova;

  13 – ADRIANA CHIOSEAUA, judecator

  – fiul Horia Chioseaua, avocat la SCPA „Musat si asociatii”;

  14 – GILICA CIUCA, judecator

  – verisoara Irina Zamfirescu, avocat in Baroul Bucuresti;

  – nepotul Claudiu Zamfirescu, jurist la Curtea de Arges;

  15 – RODICA COSMA, judecator

  – sotul Marius Daniel Cosma, judecator la Curtea de Apel Brasov;

  16 – FLORIN COSTINIU, judecator

  – sotia Viorica Costiniu, judecator la Curtea de Apel Bucuresti;

  – fiica Alexandra Croitoru, avocat in Baroul Bucuresti;

  – varul Ionel Marian Costiniu, avocat in Baroul Bucuresti;

  17 – LAVINIA CURELEA, judecator

  – sora Nicoleta Curelea, grefier la Curtea de Apel Ploiesti;

  18 – ADRIANA VIORICA DENES, judecator

  – fiica Oana Andreea Denes, avocat Baroul Bistrita Nasaud;

  19 – IOANA DRAGOMIR, judecator

  – fiul George Augustin Dragomir, avocat in Baroul Vaslui;

  20 – DRAGU CRETU, judecator

  – fiica Oana Dragu (Constantin), notar la Galati;

  – ginerele Mihaita Constantin, avocat in Baroul Galati

  21 – MAGDALENA DUMITRU, judecator

  – fiica D. Toma Dragomir, avocat in Baroul Bucuresti;

  22 – EMILIA EZER, judecator

  – sotul Gheorghe Ezer, avocat in Baroul Bucuresti;

  – fiul Marius Ezer, avocat in Baroul Bucuresti;

  – fratele Gheorghe Tanase, executor UNEJ;

  – cumnatul Lucian Ezer, executor UNEJ;

  – cumnata Virginia Ezer, grefier la Inalta Curte de casatie;

  – nepotul Bogdan Ezer, avocat in Baroul Bucuresti;

  23 – ELENA FLOREA, judecator

  – ruda de gradul II Tudora Dracea, judecator la Curtea de Apel Craiova;

  – afin gradul I Raluca Alexandra Floarea, consilier juridic la CMN Technologies;

  24 – NICOLETA FLOREA, judecator

  – verisoara Adina Antone, registrator la Oficiul de Cadastru Brasov;

  – verisoara Diana Gheorghe, jurist la BNP „Cazan Maria” Brasov;

  25 – GABRIELA GASPAR, judecator

  – sotul Acsinte Gaspar, judecator la Curtea Constitutionala;

  – cumnata Maria Negrila, avocat in Baroul Bucuresti;

  – nora Adriana Gaspar, avocat la SCA Nestor;

  – afin gradul IV Monica Negrila, avocat in Baroul Bucuresti;

  – ruda gradul III Crisan Nedelcu, notar in Bucuresti;

  26 – TRAIAN GHERASIM, judecator

  – sotia Elisabeta Gherasim, judecator la Curtea de Apel Ploiesti;

  – fiul Andrei Gherasim, avocat in Baroul Bucuresti;

  – nepoata Cristina Iamandi, consilier juridic la RAFO SA Onesti;

  27 – GHICIU PASCU, judecator

  – fiica Adriana Filip, procuror DIICOT;

  28 – FLORICA GLODEAN, judecator

  – fiica Nicoleta Glodean, avocat in Baroul Bucuresti;

  29 – NINA ECATERINA GRIGORAS, judecator

  – sotul Gabriel Grigoras, avocat in Baroul Bucuresti;

  – ruda de gradul IV Mihai Marinescu, avocat in Baroul Bucuresti;

  30 – CARMEN MINODORA IANOSI, judecator

  – sotul Nelu Cristinel Ianosi, comisar la IPJ Brasov;

  31 – GABRIEL IONESCU, judecator

  – sotia Stefania Ionescu, avocat in Baroul Bucuresti;

  32 – CORINA JIJIE, judecator

  – sotul Antonel Jijie, subprefect la Prefectura Dambovita;

  – sot de verisoara Mihai Dragos Tilnepea, jurist la CAS Prahova;

  33 – ROZALIA ANA LAZAR, judecator

  – sotul Petru Lazar, avocat in Baroul Bucuresti;

  34 – CARMEN GAROFITA LUNGU FULGA, judecator

  – sora Diana Sulea, grefier la Curtea de Apel Bucuresti;

  35 – GHEORGHITA LUTAC, judecator

  – sora Elena Mincu, judecator la Curtea de Apel Bucuresti;

  36 – SIMONA CAMELIA MARCU, judecator

  – sotul Gil Vasile, avocat;

  – afin gradul II Marius Nicu Vasile, procuror la Parchetul Sectorului 4;

  – afin gradul IV Adi Liliana Grigore, grefier la Judecatoria Buftea;

  – afin gradul IV Silvia Ileana Raportaru, grefier la Inalta Curte de casatie;

  37 – GHEORGHE STEFAN MATEESCU, judecator

  – fiica Liana Camelia Mateescu, avocat stagiar;

  38 – NICULAE MANIGUTIU, judecator

  – sotia Elena Mihaela Manigutiu, prim-procuror adjunct la Parchetul Judecatoriei Sibiu;

  – cumnata Daniela Ciobota, grefier la DIICOT Sibiu;

  – var primar Viorel Ciobota, comisar la Garda Financiara Mures;

  – var primar Mircea Ciobota, agent politie Mures;

  39 – AURELIA MOTEA, judecator

  – fiul George Motea, avocat in Baroul Bucuresti;

  40 – RUXANDRA NEAGU, judecator

  – afin gradul III, Irina Gabriela Popescu, avocat;

  41 – SILVIA NEBELA, judecator

  – fiica Adriana Maria Nebela, notar in Timisoara;

  42 – ADINA NICOLAE, judecator

  – sotul Marian Nicolae, avocat in Baroul Bucuresti, director la Pandectele Romane si arbitru la Curtea de Arbitraj Bucuresti;

  43 – MIHAI STANJENEL NUCA, judecator

  – sotia Valentina Nuca, avocat in Baroul Bucuresti;

  – fiul Paul Nuca, avocat in Baroul Bucuresti;

  – sora Daniela Ratz, avocat in Baroul Bucuresti;

  – nora Monica Nuca, consilier juridic la SC Complex Apicol SA Bucuresti;

  44 – MAURA OLARU, judecator

  – ruda de gradul III, Ovidiu Zarnescu, avocat;

  45 – VICTOR CAMENITA PASCA, judecator

  – fiica Sandra Camenita Pasca, procuror la Parchetul Buftea;

  – fiica Sorana Camenita Pasca, avocat in Baroul Bucuresti;

  – cumnatul Viorel Pasca, avocat in Barou Timis;

  – cumnata Mihaela Pasca, avocat in Baroul Timis;

  – nepotul Ionut Pasca, avocat in Baroul Timis;

  – nepotul Mihai Pasca, avocat in Baroul Timis;

  46 – STEFAN PISTOL, judecator

  – fiica Raluca Cristina Pistol, grefier la Curtea de Apel Bucuresti;

  47 – DOINA POPESCU, judecator

  – verisoara Alexandrina Nicolae, avocat la Baia Mare;

  48 – NELA PETRISOR, judecator

  – varul Andrei Ionut Claudiu, judecator la Judecatoria Pogoanele – Buzsu;

  49 – IULIANA POPESCU, judecator

  – sotul Corneliu Popescu, procuror la Parchetul Inaltei Curti;

  – fiul Alexandru Popescu, avocat in Baroul Bucuresti;

  – nora Irina Gabriela Popescu, avocat la BI „Vasile Manea Dragulin”;

  – ginerele Gabriel Mihai Sirghi, consilier juridic la SC Ovi Mar Impex Company SRL;

  50 – MARIANA ZENOVIA POPESCU, judecator

  – sotul Nicolae Popescu, avocat in Baroul Bucuresti;

  51 – VALERIA POPOV, judecator

  – sotul Mihai Popov, procuror general la Parchetul Curtii Militare de Apel;

  – verisoara Carmen Tatarus, avocat in Baroul Bucuresti;

  52 – IULIANA PUSOIU, judecator

  – fiica Raluca Hurdubaliu, jurist la BCR;

  – var primar Dorin Georgescu, avocat in Baroul Bucuresti;

  53 – VERONICA RADULESCU, judecator

  – var primar Cristian Pop, avocat in Baroul Bucuresti;

  54 – ANA ALEXANDRINA SAVIN, judecator

  – nepoata Anca Savin, avocat in Baroul Bucuresti;

  55 – CARMEN SIRBU, judecator

  – tatal Benedict Sirbu, consilier de concurenta la Consiliul Concurentei;

  – fratele Cristian Sirbu, avocat in Baroul Bucuresti;

  56 – OCTAVIA SPINEANU – MATEI, judecator

  – tatal Ion Matei, avocat in Baroul Prahova;

  57 – LIVIA DOINA STANCIU, judecator

  – sotul Andrei Stanciu, avocat in Baroul Tulcea;

  58 – GABRIELA STECOZA, judecator

  – fiul Gabriel Catalin Stecoza, consilier parlamentar la Camera Deputatilor;

  59 – IOANA SURDESCU, judecator

  – sotul Gheorghe Surdescu, procuror la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti;

  60 – MAGDALENA CRISTIDE SERBANESCU, judecator

  – sotul Gabriel Cristide Serbanescu, jurist la BNP Acord;

  – fiica Raluca Cristide Serbanescu, functionar public cu statut special la MAI;

  61 – MARIANA BRANDUSA STEFANESCU, judecator

  – nepoata Oana Brandusa, avocat in Baroul Bucuresti;

  62 – CRISTINA IULIA TARCEA, judecator

  – mama Elena Boroi, notar la BNP Boroi;

  – fratele Gabriel Boroi, profesor la Facultatea de Drept Bucuresti;

  – fratele Silviu Catalin Boroi, notar la BNP Boroi;

  – sora Elena Paula Boroi, notar la BNP Boroi;

  – cumnata Dana Boroi, judecator la Judecatoria Sectorului 4;

  – cumnata Maria Boroi, notar la BNP Boroi;

  – vara Corina Petrache, avocat;

  – afin gradul IV Dragu Petrache, consilier juridic la Consiliul Judetean Ialomita;

  63 – CARMEN TRANICA TEAU, judecator

  – tatal Marin Teau, judecator la Judecatoria Bals;

  64 – NICULAI TEODOROVICI, judecator

  – fiul Costin Teodorovici, avocat stagiar la SA Nestor;

  65 – DANA IARINA VARTIRES, judecator

  – sotul Adrian Gabriel Vartires, procuror la Inspectia Judiciara a CSM;

  – cumnatul Valentin Petrisor Vartires, avocat;

  66 – ALIXANDRI VASILE, judecator

  – nepoata Oana Dascalu, notar public;

  67 – GHEORGHE VOICESCU, judecator

  – fiul Constantin Voicescu, avocat in Baroul Bucuresti;

  68 – ROMANITA VRINCEANU, judecator

  – sotul Viorel Draghi, avocat in Baroul Bucuresti;

  69 – VICTORIA MAFTEI, prim magistrat

  – fiul Emilian Maftei, jurisconsult la SC Asirom SA;

  70 – CORNELIA TANASACHE, magistrat asistent sef

  – nepoata Lucia Madalina Bocu, consilier la CSM;

  Apreciază

 18. Intradevar ca sint retele. Si in general ar trebui ca sa se retraga din caz daca unul din membrii familiei este implicat in caz. Dar faptul ca membrii de familie au pregatirea sau pozitii in domenii judiciare si/sau publice nu inseamna ca sint corupti. Ar trebui sa ii gasiti pe cei corupti si sa ii scoateti la iveala. Pentru ca cineva este judecator si fratele este avocat, atita timp cit nu se intilnesc in nici o curte nu stiu care este problema.

  Apreciază

 19. @ Anonim

  Da-mi si mie exemple de magistrati si avocati sot-sotie care NU SE INTALNESC IN NICI O INSTANTA!!! 🙂 Tocmai asta e problema!!! Recent, a fost un caz chiar la ICCJ: sotul – procuror DNA, a trimis in judecata un inculpat, sotia procurorului „se nimerise” a fi chiar… sef de complet!!! Sa nu crezi ca d-na judecator s-a abtinut in cauza asa cum o obliga procedura, ci a solutionat rapid si l-a condamnat usturator pe inculpatul cercetat de … sotul ei!

  Apreciază

 20. Adrian Neacsu Nu mai merge cu jumatati de masura!

  Se fura peste tot, inclusiv in C.S.M. Acest membru al CSM, ca de altfel multi alti judecatori (1800) la fel ca el, folosesesc banii publici, ca si cum ar fi din buzunarul lor!

  Nu le mai ajunge leafa de peste suta de milioane, incasate lunar si alte beneficii, transport platit din bani publici, masina pentru transpot si relaxare in vile de protocol, avion gratuit, peste patru luni vacanta, nu, probabil mai vor si vile in insule exotice, case de vacanta in Monaco, masini de sute de mii de euro, etc. ca Gigi Becali, Dan Voiculescu si altii ca ei, care ar fi trebuit sa se odihneasca in inchisoare, dupa atata „munca” depusa pentru imensele averi!

  Afara cu acesti judecatori din sistemul juridic din Romania.

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/judecatorul-adrian-toni-neacsu-suspendat-din-csm-1026934.html

  Apreciază

 21. @ Viorel Muha

  Aia 1800 judecatori sunt exact cei care au votat debarcarea lui Danilet si Ghica din CSM? De fapt erau vreo 1600.
  Ar fi fost bine sa judeci impartial, dar cand ataci doar partea anti-portocalie (Neacsu si cei care si-au exprimat prin vot dorinta de a elibera CSM-ul din mana Basescului si a camarilei tale), nu mai dai dovada de nici o obiectivitate, asa ca… brusc devii necredibil!

  Magistrati corupti sunt peste 80%, asa ca… poate ar fi timpul sa privesti situatia din justitie in ANSAMBLUL EI!

  Apreciază

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s