6 comentarii la “Suntem sau nu in criza? Basescu ofera 100 mil.euro nerambursabile Moldovei iar FMI recomanda guvernului sa nu-si innoiasca parcul auto cu … Mercedesuri!

 1. pai daca si astia de la mercedes scot mereu modele noi! doar nu or sa ramina alesii nostri cu vechiturile alea din 2008!
  nu sunt in trend! 🙂

 2. octavpelin :

  Basescu a mres sa le dea “tainul”ca l-au votat 99,98% in Republica Moldova,o zi minunata :)

  exact. dar nu suntem in criza? sau aia e doar pt prostime? vezi tu, asta ma irita: ca inghitim linistit toate marsaviile.

 3. Aici a dat-o in bara Baselu! Cu riscul de a supara mentionez ca Bihorul intre anii 1524-1698 a fost pasalic turcesc! Nici macar ocupantii nostri vremelnici nu s-au permis asa o porcarie!Fratii nostri moldoveni au nevoie de cultura noastra, de logistica noastra, de invatamint calificat etc. Din pacate ceea ce le trebuie lor ne trebuie si noua!

 4. @ Ghita

  „Din pacate ceea ce le trebuie lor ne trebuie si noua!” – asta era si problema. Daca aveam de unde, nici un comentariu nu puteam face. Si moldovenii sunt vai mama lor, dar asa…ii dau dreptate lui Octav „Basescu a mers sa le dea “tainul”ca l-au votat 99,98%”

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s