5 comentarii la “Octavian Balea – artist roman stabilit in Finlanda declara ca „In Romania mi s-a spus mereu sa plec si am plecat!”

 1. octavpelin :

  Snake,si bine a facut,ca Romania nu mai este a romanilor,o zi calduroasa :(

  toti declara acelasi lucru: in romania trebuie sa escaladezi prea multe ziduri (adica pile, cunostinte, relatii) si gasesti prea multe usi inchise… daca n-ai spagi de dat sau daca nu esti recomandat de cine trebe…ramai cu valoarea in buzunar, vorba haia… nu intereseaza pe nimeni!

  nu’s cum se face ca numai oamenii de valoare se izbesc de problema asta. felicitari lui Octavian ca a avut curajul, la 20 de ani, sa plece din tara si mai ales, este impresionant ca intr-un timp atat de scurt si-a facut un nume. e foarte norocos!

  Apreciază

 2. hehe! Toate cele bune din Helsinki!!! Multumesc pentru cuvintele frumoase! Romania nu poate fi construita decat din exil! In interioru’ ei nu poti sa respir, nu poti sa te misti, nu poti sa faci absolut nimic creativ!

  PS: Mi-ar placea sa ne cunoastem! Pe Facebook sunt Octavian Balea (ala care miroase crinu’) :))

  Apreciază

 3. @ Octavian

  ce surpriza! ma bucur ca ai descoperit pagina asta…. si in acelasi timp sunt trista ca „Romania nu poate fi construita decat din exil”… cat adevar in vorbele astea, cata suferinta si nedreptate! dar, poate asa ti-a fost scris: sa gusti celebritatea in strainataturi. aici esti eliminat sau marginalizat. ai exemplul concret: Brancusi! pe marele sculptor – revolutionar in arta, francezii il divinizeaza, americanii il predau in scolile de arta, la noi… statul incearca sa intre in posesia lucrarilor sale (de la rudele aflate inca in viata). cam asta e diferenta. pentru tine, draga Octavian: DRUM INTINS SI LUMINA!

  daca vrei sa ne tii la curent cu succesele tale, esti oricand binevenit. eu te voi promova de cate ori va fi nevoie. pentru ca meriti!

  nu sunt pe facebook si nici n-am ce face acolo. daca cumva mai vrei sa transmiti ceva, ma gasesti oricand aici.
  sfat: nu dormi cu crini in camera! s-ar putea sa nu te mai trezesti :))))

  Apreciază

 4. Felicitari! Sunt bucuroasa sa aflu ca nu toti romanii sunt la fel.Ma bucur ca am putut citi acest articolu despre un om deosebit care imi este model in viata 🙂 succes in continuare si daca ne vom intalnii vre-o data iti voi darui un buchet de crini pentru sunt sigura ca acela s-a ofilit 😛

  Apreciază

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s