8 comentarii la “Human Rights, but… only theoretical :((

 1. Sint numai in teorie pentru ca alegem oameni care le incalca cu buna stiinta. Ne supunem organizatiilor care le incalca. Drepturile ne sint incalcate pentru ca noi acceptam asa ceva.

 2. noi sa fim sanatosi…de cand e omul pe pamant…totul a tinut de dominarea unora asupra altora indiferent de forma…nimic nu s-a schimbat….decat forma

 3. cristina :

  Sint numai in teorie pentru ca alegem oameni care le incalca cu buna stiinta. Ne supunem organizatiilor care le incalca. Drepturile ne sint incalcate pentru ca noi acceptam asa ceva.

  da, ai dreptate. de aceea exista si maxima: „Libertatea nu este gratuita” :((

 4. CornelT :

  noi sa fim sanatosi…de cand e omul pe pamant…totul a tinut de dominarea unora asupra altora indiferent de forma…nimic nu s-a schimbat….decat forma

  da, Cornel… de cand lumea unii se nasc dominatori si altii dominati. e o lege nescrisa si tembela a firii omenesti. libertatea, pana la urma, este o iluzie iar drepturile omului e mama acesteia…

 5. Drepturile politice si libertatile civile au avut de suferit in multe parti ale lumii, 2009 fiind al patrulea an consecutiv in care se inregistreaza un declin al liberatilor locuitorilor, se arata intr-un studiu recent al Freedom House.

  Aceasta reprezinta cea mai lunga perioada de deteriorare de cand agentia americana de analiza a inceput monitorizarea. Numarul statelor democratice a scazut de la 119 la 116, cea mai mica cifra din ultimii 15 ani.

  Statutul altor cinci tari a fost reviziuit negativ: Lesotho, la „partial libera” si Bahrein, Gabon, Iordania, Kirghistan si Yemen, la „lipsite de libertate”.

  Aproximativ o treime din populatia globului traieste in tari considerate lipsite de libertate, din care mai mult de jumatate sunt in China. In Orientul Mijlociu si Africa de Nord, 70% din locuitori traiesc in regimuri ne-democratice.

  In Romania si alte tari est europene intalnim un simulacru de libertate!

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s