3 comentarii la “Dupa 3 ani de la inaintarea unei plangeri penale, in sfarsit s-a gandit si procurorul sa inceapa cercetarea!

  1. Mai bine mai tirziu decit niciodata! Ma tem sa nu pateasca ceva petentul, vorba aia s-a dat la un organ. Totusi domnul procuror e bun fata de ai nostri, la Oradea
    acum 3 ani s-a subtilizat chiar registrul in care erau inregistrate dosarele si nu s-a mai gasit in vecii vecilor. In rest pentru justitie si alti fosti-actuali potentati se aplica regula dura a comunistilor le face numai doua lucruri-ori le taie capul ori le b… p…-,astora nu le taie capul, in schimb celor de rind da!

    Apreciază

  2. @ Ghita

    pai ce crezi ca i-am sugerat? sa-si retraga plangerea penala ca altfel se „cerceta” si la final era bun de plata pt… cheltuieli judiciare, ca asa-i la noi! mai mult, invinuitul era un procuror sef iar procurorul de caz era o fatuca care nici nu stia pe ce lume traieste. adica subalternul cerceteaza seful si … s-ar putea sa propuna UP daca faptele si probele converg catre decizia asta :)) ma leshi! am inghitit prea multa prostie ca sa ma mai pacaleasca niste boboci cu muci la nas si branza la gura! in plus, fatuca s-a enervat vizibil atunci cand petentul i-a comunicat ca-si retrage plangerea. sic! nu mai avea de unde sa traga vreo 3-400 lei cheltuieli, nu? si nici sefutzul nu mai avea motive s-o felicite pt reusita in caz! MARE SCARBA!

    Apreciază

Opinia ta