9 comentarii la “Dedicatie speciala pentru noua conducere a CSM-ului si pentru magistratii care au pus umarul la acest rezultat!

 1. Snake! Se potriveste cu societatea romaneasca in ansamblul ei, nu numai cu justitia
  care in orice tara este o reflexie a societatii respective. Filmuletele tale ar trebui sa-i puna pe multi pe ginduri.Fac o paralela cu Cehia anilor 20, cehii au rosit cu totii cind au citit operele lui Jaroslav Hasek(in special Peripetiile baravului soldat Svejk in Razboiul Mondial), dar au rosit numai atunci si au tras invataminte pentru viitor, nu si-au mai repetat greselile!Si Dumnezeule Mare, natia aia a trecut prin incercari mult mai grele decit noi din anii 20 incoace.Mai mentionez ca si Jaroslav Hasek este actual pentru noi, parca ar descrie Romania zilelor noastre!

 2. @ Ghita

  stii de ce e dedicat CSM-ului? pt ca el este parlamentul magistratilor! daca asta e corupt pana-n plasele, la fel sunt si membrii lor, de aceea tot ce se intampla in tarisoara asta minunata dar saracita si stoarsa din toate partile este NUMAI PENTRU CA JUSTITIA ESTE O CURVA! (scuze, dar am devenit veninoasa din 31 dec.2009)

 3. Snake! Te enervezi inutil, repet ideea, fiecare tara are justitia pe care si-o merita!Asa oameni, asa tara, asa legi!.Toata tara Romaneasca a ajuns o curvarie,
  avem treaba cu totii moral,material, totusi avem copii, daca noi am dat-o in bara, macar sa le asiguram urmasilor un spatiu decent pentru ca „Fie piinea cit de rea…”.Revin la indemnul de a lectura scrierile lui Karoslav Hasek, este instructiv. Ca romani spatiul nostru este actuala Romanie, sa nu disperam! Mai cunosc si cultura altor natii, noi sintem mai buni, poate,poate!

 4. …si totusi prejudecatile s-au spart!Cand scriu aceste randuri pot felicita pentru impartialitatea de care au dat dovada MAGISTRATI TRIBUNALULUI JUDETULUI DAMBOVITA – Sectia Penala care au solutionat cauza Dosarului 121/284/2009 avand ca obiect -Plangere pe dispozitiile art 278 ind. 1 Cod proc. penala – plangere care se referea la -modul interesat al procurorilor din cadrul PARCHETULUI DE PE LANGA JUDECATORIA RACARI -DTA – IN A APARA si maslui infractiuni savarsite la LEGEA 5O/1991 de PRIMARUL PDL- Teodorescu Stefan Florin – impreuna cu un cuib de functionari publici aserviti ai primarului si nici unt-un caz al cetateanului.PENTRU PRIMAR – o zdreanta a acestui PARTID POLITIC,care iata nu s-a inplicat in JUSTITIE.IAR DACA DA FARA SANSE- unde este corect trebuie sa apreciem corectitudinea si sa spunem -sa le tie DUMNEZEU OBICEIUL.Nu acelasi lucru pot sa-l afirm si pentru PARCHETUL DE PE LANGA CURTEA DE APEL PLOIESTI – care sesizata prin lucrarea 4406/2009 a PARCHETULUI GENERAL -a stat si dormit fara nici un fel de problema.Iata deci – O ALTA MARIE CU O ALTA PALARIE!Nu doresc a intra in cauza dosrului intrucit il consider secret pana cand organele indreptatite il vor trimite in instanta,obligandu-ma pe mine si constiinta mea sa ma opresc a mai face aprecieri -numai ca – la aceasta data imi rezerv dreptul de a mentiona ca intreg travaliul omului nacajit,al petentului frate,al parti vatamate ,care timp de 4 ani s-a luptat cu sistemul procurorilor neprofesinalisti,ca am realizat o carte pe care ma chinui sa o dau publicitatii sa vada noua conducere a CSM-ului ca romanul e om bun,si totdeauna poet. dar niciodata prost. Ma bucur de existenta CSM-ului ca institutie, despre CONDUCERE deasemeni – dar nu CONDUCEREA rezolva treaba cu care CSM-ul este investit ci magistratii care sunt acolo,iar munca nu-i tocmai usoara si nici placuta – dar cum nici tie nu-ti place ce altuia i-ai face ….las CSM-ului vointa si dorinta sa-mi raspunda la SCRISOAREA TRANSMISA DE FELICITARE PENTRU MAGISTRATII SECTIEI PENALE DAMBOVITA – si pentru PRESEDINTELE MILOSIOIU ION- iata ca mai sunt si asemenea oameni meseriasi si compatibili. DESPRE CELE DE MAI SUS UNGAND DE COMPATIMIRE NU PENTRU VOI CI PENTRU CEI CARE NU SI-AU FACUT DATORIA SI CARE NU SAU INPLICAT,PACAT!POATE CSM-ul……

 5. @ capitanu petre

  nici nu stiti cat ma bucur cand aud si asemenea exemple. permiteti-mi sa felicit si eu magistratii profesionisti! ar fi bine insa ca aceste felicitari sa fie din ce in ce mai multe si nu una pe an sau nici atat! mult succes in continuare.

 6. Primarul din Crevedia e si mare mostenitor de terenuri…..Si PDL-ist de seama acolo….Si prieten cu JIJIIE…..Cu ambii JIJIIE de altfel….Si centaur pe judet……..

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s