8 comentarii la “Judecatorii îsi judeca între ei dosarele de contraventie. Rata de succes = 100%!!!!

 1. @ octav

  oare cati dintre romanii obisnuiti se pot lauda cu o asemenea …. justitie? am avut si eu o problema de genul asta, tot cu politia rutiera – proces verbal nul de drept, dar judecatorii au dat dreptate… politiei! se intampla in Ialomita!

 2. daurel :

  De la cap se-mpute pestele…

  azi citeam in presa despre cazul primului roman castigator al unui proces in Romania impotriva primariei! Obiectul: ridicarea nelegala a masinii de pe carosabil! cica de 6 luni sta cu hotararea in mana pentru ca nimeni nu se sinchiseste sa i-o execute. eu stau cu titlul executoriu de 3 ani, din acelasi motiv si constat cum toti magistratii desemnati in cauza se spala pe maini intre ei! in schimb, atunci cand dumnealor castiga, fac valuri tzunami – vezi greva ilegala….

 3. Judecătoria IAŞI
  IAŞI
  Dosare
  Informaţii detaliate despre dosar

  Numãr unic dosar: 39480/245/2010
  Înregistrat în data de: 17.12.2010
  Obiect dosar: încuviinţare executare silită
  Materia juridicã: Civil
  Stadiu procesual: Fond

  Pãrţi:
  COSTICĂ TRAIAN PRIN BEJ PLUMBU SERGIU SEBASTIAN : Creditor

  TĂRNĂUCEANU CĂTĂLINA : Debitor
  BĂRBIERU ION CRISTIAN : Debitor

  Căi de atac:

  Ultima actualizare: 13.01.2011

  TERMENE DE JUDECATÃ:
  Data Detalii
  11/01/2011 Soluţionare
  Solutie: Admite cererea. Încuviinţează executarea silită.

 4. Nu cred ca mai este nevoie sa va reamintesc ca escrocul “TEPIERU” – pe numele lui adevarat BARBIERU ION CRISTIAN… un recidivist ordinar… a inselat prin folosirea de CEC-uri si B.O.-uri fara acoperire in cont, zeci de societati comerciale.

  Este cunoscut ca facand echipaj cu fosta dactilografa a PARCHETULUI de pe langa TRIBUNALUL IASI – concubina ALAZAROEI CATALINA (fosta Tarnauceanu)… precum si cu fosta sotie a reporterului IULIAN CAZACU (PRO-TV Iasi – TVR-Iasi) – numita ANCA MARIA CAZACU (fosta Ciudin).

  Mai nou… escrocul BARBIERU ION CRISTIAN – un turnator al arestului IPJ Iasi, face valuri incercand sa-si recupereze un rahat de bordei pe care l-a avut pe aleea Sadoveanu 28 Iasi, confiscat de catre banca intrucat in trecut… idiotul a tras bancii respective o teapa dupa ce luase un credit, dar banca fiind mai isteata… si stiind ca de pe firma INTERMEDIAN SRL nu va putea recupera nimic… l-a executat asupra bordeiului… lasandu-l sa umble venetic… din gazda in gazda !

  Idiotul de BARBIERU ION CRISTIAN – aruncat in strada dupa evacuare, se duce la politie cu tupeu si isi face si buletin acolo… exact in locatia de unde fusese aruncat in strada… bineinteles folosind fostele acte de proprietate, iarasi comitand astfel infractiunea de FALS in DECLARATII !

  Actualmente este investigat de SIF Iasi pentru diferite infractiuni economice, inselaciune, fals privind identitatea, distrugere, tulburare de posesie… ssa !

  Am mai aflat si faptul ca faptuitorii BARBIERU ION CRISTIAN si ALAZAROEI CATALINA au fost condamnati chiar in cursul anului 2008 pt. savarsirea acelorasi infractiuni de ‘Amenintare’ si ‘Lovire si alte violente’, pe numele lor existand hotarari definitive de condamnare si anume :

  – Sentinta penala 1992/04 iulie 2007 – dosar penal 8888/245/2006 in care BARBIERU ION CRISTIAN este condamnat la 3 luni inchisoare, pedeapsa suspendata contionat cu termen de incercare de 2 ani si 3 luni, iar TARNAUCEANU CATALINA condamnata la plata Amenzii Penale de 3000 RON. – sentinta investita ca definitiva si irevocabila din data de 12.12.2008

  – Sentinta penala 5923/19.12.2006 – dosar penal 11028/245/2006 in care BARBIERU ION CRISTIAN este condamnat la plata Amenzii Penale de 3000 RON – sentinta investita ca definitiva si irevocabila din data de 12.12.2008

  Adancind investigatiile proprii asupra faptelor penale comise de acesti doi infractori, am mai aflat ca :

  BARBIERU ION CRISTIAN este un recidivist avand 8 condamnari la activ, enumerand aici – ‘’Fals privind identitatea’’, ‘’ Abuz de Incredere’’, Fals si uz de fals’’, Inselaciune.

 5. Recidivistul escroc tepar a fost condamnat la inchisoare cu executare !

  Desi foarte mica – aceasta noua pedepsa reprezinta inceputul viitoarelor condamnari care vor urma in cariera sinistrului dezaxat mintal !

  Numãr unic dosar: 22668/245/2010
  Înregistrat în data de: 28.07.2010

  Obiect dosar: Distrugerea (art. 217 C.p.) Tulburare de posesie

  Materia juridicã: Penal
  Stadiu procesual: Fond

  Părţi: Bărbieru Ion Cristian : Inculpat
  Solutie: Amână pronunţarea la data de 18.03.2011.
  18/03/2011 Soluţionare

  Solutie: Condamnă pe inculpatul Barbieru Ion Cristian, cu antecedente penale, la pedeapsa de 1 (unu) an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de „tulburare de posesie’’, prev. şi ped. de art. 220 alin. 1 Cod penal, cu aplicarea art. 40 alin. 1 Cod penal.

  Condamnă pe acelaşi inculpat, la pedeapsa de 5000 lei amendă penală pentru săvârşirea infracţiunii de „distrugere”, prev. şi ped. de art. 217 alin. 1 Cod penal cu aplicarea art. 40 alin. 1 Cod penal.

 6. Precizam – domnul judecator Daniel Mirauta a fost foarte indulgent in condamnarea recidivistului escroc tepar BARBIERU ION CRISTIAN ! Dar… asta este !

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s