5 comentarii la “Avem o noua institutie fiscala: CONSILIUL FISCAL!!!

 1. La începutul anilor 90 erau la modă partidele și partiduțele, acuma moda s-a schimbat. mai un consiliu, mai o comisie :))

 2. din ciclul „cum sa ii prostim pe prosti” a fost nascuta o noua institutie…snakule imi spunea cineva din minister (de curand) de harababura care e acolo si de inconstienta ministrului Pogea si de nepriceperea unor „reprezentanti ai statului” … oameni care cica ar trebui sa gestioneze finantele unei tari..

 3. Zaludu :

  La începutul anilor 90 erau la modă partidele și partiduțele, acuma moda s-a schimbat. mai un consiliu, mai o comisie :) )

  … si iar parafrazez „Las-o, ba, ca merge-asa!” 😦

 4. Iulian :

  din ciclul “cum sa ii prostim pe prosti” a fost nascuta o noua institutie…snakule imi spunea cineva din minister (de curand) de harababura care e acolo si de inconstienta ministrului Pogea si de nepriceperea unor “reprezentanti ai statului” … oameni care cica ar trebui sa gestioneze finantele unei tari..

  nu ma pricep la fiscalitate, dar practic ma lovesc de ea la tot pasul si vad ca nimic nu functioneaza in parametrii normali. cand se intampla asta, inseamna ca oamenii din aceste institutii sunt non-valori,neprofesionisti si spagari. daca lor le merge bine, de ce i-ar interesa functionalitatea la nivel national? si iar vin sa spun ca justitia nu-si face treaba! de aici pleaca toate nenorocirile! daca justitia ar deveni pilonul dreptatii in tara asta, totul s-ar schimba radical. totusi… pe nimeni nu intereseaza!

 5. Snake,si se mai plang guvenantii portocalii ca Romania lor este in criza,NU,ROMANIA REALA este in criza economica si lor putin le pasa de acest popor,o saptamana buna!

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s