3 comentarii la “Procurorul Alexandru Kiss retinut pentru mita

 1. Snake! Pe mine nu inceteaza sa ma uimeasca stupidul comunicatelor DNA(sau cum pe mama lor s-or mai numi!)Pentru banii mentionati in comunicat un magistrat din judetul nostru nici macar nu s-ar apleca sa-i ia de pe jos! Daca ar afla despre cuantumul sumei interlopii de la noi ar ride si cu c…ru’. Trist, magistratura(sau oamenii legii) isi pierde lustrul!!.Il mai citez pe nenea Iancu „O tempora o mores).Unde sint „Marii corupti”? Ma intreb si eu asa ca omul din popor, avind in vedere ca la romani Ion este nume de sluga si Gheorghe-i nume de prost-judecatorii care au dat solutiile aberante mentionate pe larg in presa numai pe baza „propriei constiinte” n-au incasat nimic? Pe astia nu-i mai vede nimeni?! Mai sa fie!

 2. @ Ghita

  parca ai fi fratele meu, zau asa! te revolti, vezi si nu poti schimba nimic! asta aproape ca ucide! da, ai dreptate: sunt „prinsi” doar pestii mici ori numai varful aisbergului; nu’s cum se face ca un magistrat prins in flagrant detine asupra sa sume atat de mici cand in fapt se cunosc spagile reale… , apoi, dupa ce ca e prins si aratat ca ursu’ prin sat, il spala ori CSM-ul ori ICCJ-ul.

  n-ai aflat pana acum ca propria constiinta a unui judecator (a se intelege = cu spaga) este mai tare decat legea? cu alte cuvinte, mafia face legea nescrisa, restul sunt hartii lipsite de valoare. rar, foarte rar intalnim un magistrat a carui proprie constiinta se suprapune si cu legea :((

  iti dau o statistica scrisa de judecatorul Cristi Danilet in cartea sa „Coruptia si Anticoruptia in sistemul juridic”:

  in perioada ianuarie 2005 – iunie 2009 CSM-ul a sanctionat disciplinar 53 de magistrati (36 judecatori si 17 procurori)

  ce savarsisera bietii de ei?

  abateri disciplinare prin exercitarea functiei cu rea-credinta, grava sau neglijenta; :))

  intr-o tara in care statistica vorbeste de o perceptie de 85% coruptie in sistemul juridic oare cifrele nu sunt prea mici, aproape neglijabile?

  in aceeasi perioada, CSM-ul a incuviintat arestarea a 2 judecatori si 7 procurori si a suspendat din functie 9 judecatori si 16 procurori;

  de asemenea CSM-ul a exclus din profesie 1 judecator si 4 procurori!!!
  (intamplator cunosc cazul judecatorului exclus din magistratura, care nu era corupt ci …. era prea corect si prea …profesionist, reprezentand de altfel un grav pericol pentru pleava din jurul sau, inclusiv pt presedintele CSM Andries al carui coleg de instanta a fost! si atunci l-au lucrat mizerabil!!!)

  dar, avand in vedere ca judecatoarea betiva imparte si azi dreptate (!?!), ca alti zeci de magistrati „celebri” datorita mitei primite, a cazurilor in care au fost implicati, a solutiilor date au fost ulterior promovati la ICCJ (vezi cazul judecatoarei care l-a eliberat pe Gorbunov etc), altii promovati la Ministerul Justitiei, atunci este firesc sa ma intreb daca ceilalti exclusi nu sunt exact magistratii care deranjau sistemul datorita profesionalismului?

  despre ce „curatenie” in sistem vorbim? curatenia celor profesionisti? a raspuns cineva in cazul promovarilor de la CSM (cazul spagilor direct in inima institutiei)? da, a raspuns. cine? cel care a denuntat spagareala! cam asta e justitia noastra, intelegi! victima devine inculpat iar inculpatul erou national!

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s