6 comentarii la “Daca nu se vrea reimprospatarea corpului magistratilor cu profesionisti, atunci sa-i resuscitam pe cei mai mulabili: Dan Voinea reloaded :))

 1. Se vrea ingroparea definitiva a adevarului referitor la evenimentele din 1989 sau si mai rau reabilitarea criminalilor de atunci. Adevarul il vor descoperi poate doar istoricii viitorului. Pentru asa ceva o fosila precum Dan Voinea este binevenita pentru cei inca la putere.

 2. Tio :

  M-am gindit ca o sa-ti placa pozele de la link-ul de mai jos. Banksys Justitia ca prostituata. M-am rugat de Mos Craciun anul trecut sa nu-l vad pe Ponta la Justitie si mi s-a indeplinit dorinta… dar nu mai sint sigur ce se intimpla Craciunul asta.

  http://images.google.com/images?hl=ro&lr=&safe=active&rlz=1T4WZPA_svSE332SE332&um=1&sa=1&q=Banksy+Justice&btnG=C%C4%83uta%C5%A3i+imagini

  da, da, stiam de statuia aia de la englezi dar mi-a fost jena s-o postez cu toate ca justitia noastra este o mare prostituata!

  eu cred ca Ponta nu va ajunge la justitie – cel putin deocamdata – dar are toate sansele. pana de Craciun sunt convinsa ca nu se atinge de portofoliu dat fiind existenta celuilalt guvern care trebuie votat. ma gandeam totusi ca parlamentul l-ar putea vota deoarece nici unui parlamentar nu i-ar conveni sa plece acasa. nu demult se razvratea unul: „cum dom’ne sa se dizolve parlamentul? pai inca nu mi-am scos banii!” adica vezi tu, cam asa merge treaba cu ai nostri. isi platesc functiile apoi trec la furt sa-si recupereze banii si sa mai faca multi peste din ce mai au de furat.

 3. @ octav

  ma indoiesc ca oameni asemeni lui Ponta au constiinta! Cristian Panait ramane simbolul magistratului „sinucis” pentru adevar si justitie corecta!

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s