4 comentarii la “Felicitari Domnului Judecator Liviu Ungur de la Curtea de Apel Cluj care a dispus anularea unor prevederi legale privitoare la taxa pentru serviciile publice de radiodifuziune si televiziune!!!

 1. Adaug felicitarile mele domnului judecator si firmei Web Consulting! Oameni curajosi si cu verticalitate, din pacate inca prea putini la noi! Eu mi-am sfatuit clientii persoane juridica sa nu plateasca porcaria de taxa RTV. Din pacate multe
  firme au platit si ce a papat lupu asa ramine! Dar mai e un aspect aberant, Directia Radio TV Cluj a trimis facturi tuturor firmelor din vest pentru plata defunctei taxe, se pare ca mafiotii nu mai au limite!

 2. @ Ghita

  da, jos palaria pentru domnul Judecator! decizia lui este de-a dreptul MONUMENTALA pentru „jurisprudenta” inexistenta a Romaniei. ar putea foarte bine sa reprezinte model la INM pentru viitorii magistrati! motivatia imbraca forma si structura deciziilor CEDO, este exceptional argumentata, intemeiata atat pe prevederi legale nationale contradictorii, discriminatorii cat si internationale (se invoca speta CEDO), diseca absolut minunat decizia Curtii Constitutionale, foloseste un rationament logic si o analiza pe text (inclusiv interpretarea gramaticala) cum rar am intalnit in vreo sentinta romaneasca! BRAVO, DOMNULE JUDECATOR LIVIU UNGUR!

 3. octavpelin :

  Snake,mai sunt judecatori care judeca cu obiectivitate,o seara frumoasa :)

  m-as bucura ca acest tip de judecator sa domine justitia romaneasca. dar… cred ca mai avem nevoie de sute de ani sa ajungem pana acolo!

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s