13 comentarii la “Altă ţeapă: vânzarea imobilelor la licitaţie prin intermediul executorului judecătoresc aka executarea silită!

 1. daurel :

  Dupa cate stiu, inca nu este permis sa activeze juristi din alte tari…Poate cei straini ar fi mai impartiali.

  nu stiu la ce te referi, dar avem cabinete de avocati straini asociate sau nu cu cabinetele avocatilor romani – legea permite acest lucru inca din ziua in care Romania a devenit membra UE.

 2. Procedurile de mai sus respecta legislatia in vigoare! Partea proasta e mafia care actioneaza aici prin procedee perfide si perfect puse la punct, vineaza imobile cu complicitatea administratorilor de bloc, politiei, magistratilor etc. Victimele neajutorate sint deposedate scurt de imobile si de alte bunuri. De fapt celebra expresie „Cin’ se bate azi in lege fix cu nimic se alege” apartine unui celebru executor judecatoresc din Oradea! Aici n-ar putea face fata nici macar IIsus sau Profetul Mahomed(singurii oameni cu adevarat cinstiti) fara o vointa politica reala din partea puterii, dar nici o sansa!

 3. @ Ghita

  dupa cum observi, mafia executarilor silite se cunoaste de multa lume numai cine trebuie sa ia masuri se face ca nu stie si nu intervine in stoparea fenomenului, ca deh! trebuie toti sa manance o paine.

 4. buna ziua. eu cunosc pe cineva care a achizitionat un imobil la o licitatie organizata de o banca, doar citind intamplator anuntul pe net. intradevar a fost foarte greu sa scape de fostii proprietari dar pana la urma a meritat si nu a fost vorba de nicio „pila”. probabil nu au fost pe faza „rechinii” imobiliari

 5. exista cel putin o mafie in zona Timis-Arad formata din: executor bancar Procredit Bank Caianu Sergiu si „cumparatorii” Tomulea Viorel Gheorghe, Tomulea Diana, Arany Maria, Arany Luiza-Maria, Maris Dumitru, etc, posibil si executorul Horia Pasculescu. Daca aveti experiente cu acestia sau stiti amanunte: doggy980@yahoo.com

 6. PRIN INTERMEDIUL EXECUTORULUI PASCULESCU HORIA CARE E MINA IN MINA CU UN CAMATAR PE NUME VINCU GABRIEL AM RAMAS FARA CASA ESCROCI AMINDOI SI HOTI DE DRUMUL MARE

 7. Horia Pasculescu lucra mana in mana cu tiganii camatari si bisnitari din Arad.Cati oameni a distrus excrocul asta .Oare asta cand e saltat de DNA si aruncat acolo unde i se cuvine ?

 8. o sa i se infunde odata,si mie mi au luat casa escrocii de pasculescu si vincu
  sa i bata d zeu pe amindoi de doi porci si escroci,gunoaie

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s