15 comentarii la “Oameni-cheie ai Revolutiei au murit suspect

 1. Snake,chiar la asta magandeam dupa ce am aflat de moartea lui Radu Timofte,cred ca totul este un plan bine pus la punct,esti geniala ca ai postat toata istoria a acestor decese misterioase,o zi frumoasa 🙂

 2. @ octav

  exact de aia l-am scris 🙂 ce coincidente a logicilor! imi spunea o data un securist ca ei nu mor de moarte naturala ci intotdeauna „platesc” pentru serviciile facute. de aceea, cand le moare un coleg, ei se intreaba „Cum a murit?” si nu „A murit pentru ca a fost bolnav, batran etc.”

  apropos de Radu Timofte: saracu’ avea (cica) leucemie de ani de zile 🙂 dar arata perfect inainte de a da coltu’

 3. @ daurel

  de acord. numai ca aici au platit doar unii conspiratori, restul se bucura de viata… vai de victimele „revolutiei” care au murit si s-au schilodit degeaba.

 4. Ticalosii astia nu merita un gind sau o luminare. Sper ca s-au sinucis cu adevarat pt ca asta ar sugera onoare militara si constiinta(nu exista nici cea mai mica sansa sa avem asa ceva printre cei ce apartin generatiei actuale de lideri).
  Si daca traiau ce se intimpla? Nu mai aveau acces la cazinouri?

 5. @ Tio

  problema nu era ca s-au sinucis ci ca au fost „sinucisi” sau „bolnavi”. o data cu moartea lor, s-a ingropat si o mare parte din secretele revoltei din decembrie care, sa nu uitam, a curmat nedrept niste vieti pentru ca astazi sa traim mai rau ca in comunismul de-atunci! daca traiau se aflau in conducerea tarii, dar parese ca ei nu erau chiar atat de canalii ca altii care astazi AU ACCES LA CAZINOURI si ne conduc tara! cam asta e diferenta! cum se explica faptul ca doar unii „au murit” (persoane cheie, dupa cum vezi) si altii sunt in viata? toti cunosc faptele de atunci, dar traiesc vreo 5-6 din aia. cu cat mai putini, cu atat mai bine pentru criminali, nu?

 6. Niste nemernici mai putin! Oricum adevarul il vor afla doar istoricii viitorului cu
  subiectivismul de rigoare. Adevaratele crime impotriva natiei noastre se spun cu jumatate de gura sau nu se spun deloc, in ultimii 20 de ani in Romania s-a furat prin privatizari frauduloase, retrocedari dubioase, furturi din banci, echivalentul bugetului tarii pe doua secole(200 de ani), studiu facut de experti ai BNR dati afara pentru ca nu sint „luminati” economic precum d-l Croitoru. Nemernicii care ne conduc au amanetat si distrus pina si viitorul stranepotilor nostri. Repet-alea sint adevaratele crime!

 7. @ Ghita

  permite-mi sa cred ca istoricii viitorului nu vor aduce lumina in intunericul secretos al „revolutiei”, fie ei subiectivi sau nu. in primul rand nu exista probele. cele compromitatoare au fost distruse, martorii au fost redusi la tacere, criminalii sunt printre noi.

  da, tara ne-a fost amanetata pentru mai multe generatii viitoare. suntem doar niste sclavi.

 8. Istoricii viitorului vor vedea infrastructura ramasa, vor studia documentele ramase
  si isi vor trage singuri concluziile pe etape mai scurte, concluzii care nu ne vor fi deloc favorabile. Fac o asociere cu Cumanii, popor care a dus inainte populatia
  locuitoare a teritoriului actual al Romanicii,le-a ramas doar numele „Coman” in limba romana sau „Kun” in maghiara. La noi in judet exista ruine ale unor castele marete la vremea lor,atribuite cumanilor, dar din pacate clasa noastra politica este ocupata mai mult de retrocedari dubioase decit de adevarul istoric. Totusi mai sper sa nu avem soarta Cumanilor!

 9. Eu cred ca DA. Si nu numai istoricii ci si Justitia (in masura in care mai e posibil). Spaniolii au avut nevoie de 30 de ani si un judecator ca sa-l aresteze pe Pinochet iar francezii inca nu sint gata cu cei care au lucrat pt Franta neocupata (Vichy)

 10. @ Tio

  Mai intai avem nevoie de o justitie reformata complet, eficienta si apoi putem spera la restul. Nici macar NU se percep semne in sensul asta – vezi numirea Lidiei Barbulescu in functia de pres la ICCJ :((

 11. Pingback: Decembrie 1989 versus Decembrie 2009 « No Justice

 12. Pingback: MORTI suspecte ale unor personaje cheie din timpul revolutiei « CER SI PAMANT ROMANESC

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s