8 comentarii la “Greva magistraţilor continuă mutual. Batjocura e pe faţă!

 1. Cum pledeaza judecatorul Danilet pentru marirea salariilor magistratilor si ce reactie au romanii, cititi aici

  veti gasi niste opinii foarte interesante si nu numai. zau ca merita citit.

  Update comment: Dupa cateva zile de la constatarea mea cum ca magistratii sunt in greva mutuala, a izbucnit pe fata adevarata grevaaici – iar urmarile au fost: acordarea celor mai mari salarii dintre bugetari, legea unica a salarizarii e mai putin unica pt ei deoarece li se va oferi anual cate o lege de schimbare a salarizarii si … i-a transformat pe procurori in sclavi, judecatorii avand dreptul de a-i exclude din profesie daca acestia au dispus eronat, intentionat sau din varii motive un UP (urmarire penala) care ulterior a fost infirmata de instanta!!! – aici

 2. @ octav

  Maxima zilei de azi a blogului meu este asta: „Acolo unde încetează vigoarea legilor şi autoritatea apărătorilor ei, nu poate exista nici libertate şi nici siguranţă pentru nimeni.” William Shakespeare. Asa ca… avem o mare problema, s-ar parea ca cei lipsiti total de interes in a o rezolva sunt tocmai parlamentarii si magistratii!

 3. Snake,
  Nu-ti fa probleme, aceeasi incompetenta si nesimtire bintuie si in celelalte institutii ale statului(Finante, ITM, Politie etc.) Aici ne-a adus prostia si mirsavia securistilor care ne conduc mai mult sau mai putin din umbra. Din pacate acelasi haos si incompetenta incepe sa se instaleze si in economia privata, atit cit a mai ramas din ea.

 4. @ Ghita

  ai dreptate. a fost nimicit pana si sectorul privat. vor ramane doar firmele care trebuie (adica ale lor) deoarece au contracte cu statul. iata cum s-a distrus economia de piata, concurenta, democratia si neamul romanesc!

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s