14 comentarii la “Concedierea colectiva si platile compensatorii

 1. Snake,scurt si la obiect,important este sa fim liberi si nu constransi,din 2010 procesele se vor judeca dupa noile coduri a anuntat Buda clujeanul,o zi frumoasa 🙂

 2. Singurul lucru cert e ca nu mai sint bani la buget, s-a furat prea mult si s-a risipit prea mult din cauza incompetentei si prostiei guvernantilor. Avind in vedere criteriile de angajare la stat, va urma o reorganizare de personal asa cum se facea inainte de 1989.
  Ce inseamna reorganizare ?. Sa ne imaginam un copac plin cu ciori, vine un tip si trage un foc de arma pe linga copac, ciorile se sperie, zboara in jurul copacului citeva minute dupa care se aseaza pe acelasi copac, dar pe alte craci !

 3. @ ghita

  ce optimist esti cand afirmi: ” va urma o reorganizare de personal asa cum se facea inainte de 1989″
  eu am ajuns la stadiul in care nu mai cred nimic. chestia cu ciorile e reala. si stim de ce 🙂

 4. CE NR DE SALARIATI TREBUIESC DISPONIBILIZATI PENTRU A SE NUMI CONCEDIERE COLECTIVA SI A BENEFICIA CELE SASE SALARII COMPENSATORII PREVAZUTE PREVAZUTE PRIN CODUL MUNCII

 5. Pot fi supusa concedierii colective daca mai am o luna pana la pensionare la limita de varsta?Unitatea bugetara mi-a dat preavizul desi eu as fi vrut sa lucrez pana la iesirea deciziei de pensionare.Este legal?

 6. Este corect sa fiu concediata (prin concediere colectiva)cu o luna inaintea implinirii varstei de pensionare la limita de varsta?Nu pot lucra pana la iesirea deciziei de pensionare?Angajatorul ,bugetar nu mi-a lasat aceasta posibilitate pentru ca i se bloca postul.Cum sa actionez?

 7. Doresc sa primesc si eu macar ‘pomana’ ce mi se cuvine ca victima, de la cei ce mi-au pus siguranta vieti si a famillie in pericol prin politica spre democratia institutiilor cetatenilor, care au deviat-o de la cursul natural ce tinea de moralitate si respectul drepturilor omului legale constitutional. Care au fost directionate in favoarea intereselor personale, aplicind dictatura politicii fasciste de exterminare in masa prin minciuna, rasism, razbunare, intimidare, ignoranta, egoism,.. s.a. De aceea i-mi vreau drepturile ce i-mi datoreaza acest stat,si despagubirea pentru viata distrusa prin conducerile corupte ale tranzitiei in beneficiul personal privat, care este un sac fara fund, ce m-a bagat in recesiune dator vindut, de parca eu am vreo vina ca s-au nascut favorizati unii si nu exista legi egale pentru toti. Legi ce ii fac sa se creada mai presus de Dumnezeu, acesti ‘oameni’ mai egali ca altii ce au distrus tot ce se mai putea numii speranta la o democratie si libertate egala pentru toti. Prin prejudicii,inflatii,furt de indentitate,falsuri in inscrisuri,inmultirea darilor si imprumuturilor justificate nelegal, la care au tocat toata economia Cetatenilor Statului si nu numai, ca niste drogati.

 8. DE CE NU E DAU SALARIILE COMPENSATORII DE LA ANIF,AJUTATINE VA ROG .SUNTEM 3500 DE SALARIATI IN ACEASTA SITUATIE

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s