9 comentarii la “Dosarul penal „evaporat” din evidentele Parchetului de pe langa Judecatoria sectorului 2 Bucuresti a aparut dupa 8 luni si s-a dispus SUP pe o motivatie ilegala!

 1. @ marius

  da, observ ca un procuror cu functie de executie poate promova si cu nota…3! :))) mai observ ca multi candidati au primit note de 1 si ceva la procedura CEDO! :(( pai cu asemenea specimene se reformeaza justitia? sa nu-ti scape un amanunt: astia sunt noii procurori intrati in sistem, adica pilele (fii, fiice, rude, cunostintele celor care trebuie), prin urmare nu tinerii vor schimba radical conceptia despre drept, dreptate, lege ci COMPETENTA! Pe acest tabel in care procurorii sunt promovati „efectiv”, exista o singura nota de 8, cateva de 7 si un pic, restul sunt nenorocire! la asa „valori”, asa rezultate!

 2. @ tavi

  nu ne mira dar ne doare cand vedem ca nici dupa mii de cazuri semnalate in presa, pe bloguri, pierderi de milioane de euro/an la CEDO …NIMIC NU SE SCHIMBA CI TOTUL SE INRAUTATESTE!

 3. dr. Traian Ursu nu este nici pe departe o victimă a procurorilor şi judecătorilor. Întâmplător cunosc cazul şi cred că o culpă medicală care a lăsat un tânăr paralizat trebuia sancţionată conform legii. O condamnare la pedeapsa închisorii aplicată doctorului Ursu nu poate fi decât o reparaţie cu ghilimelele de rigoare pt.o infirmitate care îl va marca pt. totdeauna pe d-l Dragomir. Nu îi înţeleg pe cei care aruncă cu noroi în magistraţii care îşi fac datoria.

 4. @ meri

  pt ca sunt unii care NU vor sa priveasca cu ochii deschisi la justitia romaneasca. din varii motive. nu cunosc cazul acestui doctor. am gasit comentariul sau in presa. culpa medicala trebuie sanctionata daca exista dovezi, nu?

 5. Un caz asemanator avem noi ca Asociatie de Propietari ,si nu e vorba de vreun nepot al lui Plesita sau al nustiu cui !! Avem un caz banal de delapidare al administratorului ‘dar la toate plangerile noastre e tergiversare a cercetarilor raspunsul conducerii Parchetului de pe langa Jud. sect. 2, este acelasi:cazul este complex (!!??)si nu se constata vreo tergiversare in acest caz.!! Mentionez ca dosarul a fost luna trecuta inaintat justitiei spre judecare DUPA TREI ANI DE CERCETARI !!In acelasi dosar am facut o cerere de extindere a cercetarii penale asupra complicilor administratorului, in care am mentionat ca vom produce probe cu martori si inscrisuri. In mod paradoxal ,aceasta cercetare penala a fost trecuta sub tacere de catre anchetatori fara a putea sa aducem acele probe , noi afland ca au fost efectuate cercetari cand acestea au fost incheiate si ni s-a comunicat rezolutia Parchetului !!Vreti sa aflati solutia ? NUP !!! CE FEL DE JUSTITIE ESTE ASTA ? CUM PUTEM SA PUNEM LA PUNCT ACEST MONSTRU CARE NU MAI POATE FI TRAS LA RASPUNDERE PENTRU NIMIC ??!! Mentionam ca am facut numeroase petitii la Presedentie,Procuror General,Guvern,Ministru de Justitie,Ministru de interne,CSM,
  dar toti invariabil au trimis petitia spre solutionare ,cui? , lupului,recte procurorului vinovat !Ce tara e asta ? Mai putem sa indreptam lucrurile sau magistratii astia corupti raman stat in stat ?

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s