4 comentarii la “Predoiu a comis fals intelectual si uz de fals dezinformand 2 guverne cu privire la Noul Cod Penal

 1. Foarte bine argumentat. Din pacate, datorita avalansei de evenimente, destinate, de multe ori, „ratingului”, opinia publica nu a comentat, suficient, incercarea de aprobare „in orb” a codurilor. Nu am reusit sa inteleg, cu claritate, care au fost intentiile si cui ii apartin.

 2. @Mircea

  De acord cu tine. Problema trista este ca aceste coduri catastrofale vor intra in vigoare oricum; fie prin asumarea raspunderii guvernamentale – ceea ce este o mare aberatie, deoarece codurile reprezinta pilonii de drept ai unui stat si nu poate fi admisibila procedura, guvernul fiind vremelnic, sau prin promulgarea presedintelui dupa aprobarea lor in cele 2 camere.

  Codurile nu au putut fi comentate si discutate suficient din lipsa de timp. De aceea nu se pot face rapid nici amendamente. Judecatorii au avut la dispozitie vreo 2 saptamani pentru consultarea lor, distribuindu-li-se deseori cate 1 singur exemplar pe institutie!!!

  Ele, asa cum am scris si la tine pe pagina, sunt rezultatul traducerii din alte coduri ale lumii, pe varianta copy-paste cu „usoare” modificari romanesti, la fel de originale ca si democratia noastra! Interesul apartine in primul rand familiei Predoiu, casa de avocatura a socrului sau a lucrat in comisii (o data cu intrarea noului Cod Penal socrul sau Zamfirescu este spalat cu „Vanish” romanesc de toate faptele penale savarsite in cauza falimentarii Bancii Internationale a Religiilor si pe langa el mai scapa prietenul acestuia Arin Stanescu dar si altii care au savarsit mari fapte de coruptie)!!!

  Noul Cod de procedura penala aproape ca desfiinteaza drepturile persoanei vatamate, rege fiind infractorul, el putandu-se folosi de o multitudine de „portite” plus blandetea exagerata a raspunderii penale pentru infractiuni de mare interes pentru o societate normala si aici ma refer la fapte grave de coruptie cat si la fapte care aduc atingere convietuirii sociale.

 3. Snake,felicitari pentru acest articol bine argumentat,iar in legatura cu ministrul Predoiu nu este la prima abatere,o zi linistita ! 😦

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s