5 comentarii la “Mafia – organizare, ritualuri si coduri de conduita

  1. Snake,decalogul mafiot trebuie respectat altfel membrii familiilor mafiote sunt executati,iar daca se incalca teritoriul marcat de catre seful cel mare,poate incepe un razboi intre clanurile mafiote,de cammorra ce zici ,o seara placuta !Tavi 🙂

  2. @octav

    decalogul, luat asa pe departe, la prima citire, fara a cunoaste date suplimentare, nu pare a ascunde o organizatie criminala. insa „Omerta” primeaza – prin urmare – vax decalog, ala e asa, un scheletel :)))

    Omerta? Vrei sa abordez subiectul? :))) Citeste aici!

  3. Am fost in sudul italiei…nu de foarte mult timp…pe langa bari…un oras mic….(barletta)….si credeti-ma… M.A.F.I.A chiar exista si in vremurile noastre….parca eram in romania …pe undeva in ferentari….barbati cu pusti care mergeau pe strada…donii…care aveau cate 7-8 garzi de corp…etc…am ramas masca…..a fost o senzatie necunoscuta pana la aceea vreme de mine..

  4. @cheloo

    unde am scris eu ca este o organizatie din trecutul istoric? da, mafia isi are originile in istorie dar ca organizatie exista si astazi. nu vezi ca nimeni nu-i mai poate opri? pe toti ii are cu cate ceva la mana. de fapt ei conduc politicile tarilor in care au puterea.

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s