55 comentarii la “Dr.Teodor Vasile – o altă valoare dăruită lumii de România

  1. o fi, dar pe mine ma pasioneaza genul asta de lectura. are remedii practice cu adevarat. chiar cred in ele si culmea, nu era nevoie sa apara o stiinta (daca pot sa-i spun asa) ca sa-ti dai seama ca toate au o logica, doar ca noi nu mai avem timp sa gandim! Suntem prea grabiti pentru a mai observa si lucrurile simple, marunte dar atat de importante pentru echilibrul emotional si nu numai!

    Apreciază

  2. am gasit pe net o adresa a cabinetului sau din Bucuresti. poti sa incerci daca mai este valabila. eu personal nu-l cunosc dar il apreciez pentru ceea ce face si ce studiaza continuu. mi se pare un om de exceptie.

    Str Carol Knappe nr 44 A, Bucuresti

    Apreciază

  3. as vrea sa aflu si eu cum ai pot contacta pe domnul Teodor Vasile.La m vazut la oreste in emisiune si il apreciez foarte mult .Este un om care mie personal mi a transmis o energie pozitiva,are o privire plina de bunatate .

    Apreciază

  4. @maryana

    nu cunosc detalii cu exceptia celor de mai sus care nu stiu daca mai sunt valabile: ma refer la adresa cabinetului. am precizat ca nu-l cunosc personal doar ca il admir f.mult. si mie imi transmite o energie pozitiva, de aceea l-am si abordat ca subiect aici.

    Apreciază

  5. va rog sa ma primiti la dvs am o fetita de 20ani diagnosticata cu epilepsie nici un medicament antiepileptic nu o ajuta va rog sa mi raspundeti

    Apreciază

  6. @rena & lori – am postat mai sus o adresa. nu stiu daca e valabila sau mai este valabila. incercati.

    Update: Uite ca m-am straduit mai mult si am gasit un nr.de telefon de la cabinetul dumnealui:

    Cabinet Dl. Dr. Vasile Theodor : 021.224.01.56. si un mobil (daca o mai fi valabil) 0744301389
    Trebuie sa sunati dinainte pentru o programare! Va doresc la toata lumea sanatate!

    Apreciază

  7. Maina am ora de consultatie la Dvs. si nu-mi raspunde nimeni la telefon pentru a-mi da adresa cabinetului. va rog sa-mi raspundeti . multumesc

    Apreciază

  8. Dom’ Doctor Teo, vad ca persisti in directia asta, cu „medicina alternativa” ( alternativa cui??).
    Da’, ca sa stie si lumea, cu adevarat, cam cine esti, poate ne-amintim impreuna de CCTE si de probele pe care le recoltam pe lacul Caldarusani. Iti amintesti? Si de studentia ta de la Universitatea ecologica! Nici nu stiu daca mai exista asa ceva!!! Ei, de la toate astea si pana la „Dr” cred ca este o cale cam lunga, pe care un om NORMAL nu ar putea sa o parcurga atat de repede, ca tine. Ce zici?
    Mai stim si altele. Sa le mai spunem sau ne oprim aici?

    Apreciază

  9. @ Gogu

    ca de obicei, demonstrezi ca romanul nu se dezminte de la zicala: Daca-i unu’ mai bun ca noi, hai sa-i dam in cap! Esti jenant! Nu mai insista cu alte invective, nu ti le voi posta! Doresc sa pastrez decenta acestui blog!

    Apreciază

  10. Maaaai, Gogu………….. Pavelescovici! Afla ca un om la varsta dr. Vasile chiar poate sa aiba stfel de titluri si lucrari. Iti spun in cunostinta de cauza. Sunt multi oameni in tara aceasta cu asemenea performante, si in alte domenii. Desigur, tu fiind……Gogu si atat, nu ai de unde sa stii, pentru ca nu te poti apropia nici macar cu intuitia de oamenii culti, cititi, performanti sau buni. Chiar daca doctorul a gresit in diverse moduri in tinerete, nu e semnificativ. Toti gresim. Si tu gresesti. Te inteleg, daca este vorba despre Universitatea Ecologica….nici eu nu am o parere prea buna despre aceasta unitate de invatamant. Cat despre ceea ce a facut dl. doctor pe lacul Caldarusani …. de ce nu spui despre ce e vorba? Fii tu sincer. Spune si ce e CCTE…, hai, esti barbat, ce naiba, nu mai ameninta asa, voalat, spune, ca altfel va zice lumea ca esti las.

    Apreciază

  11. @ smile

    iti primesc cu bratele deschise felicitarile. nu suntem mai multi, ci o singura persoana care se straduieste sa imparta in lumea virtuala si informatii frumoase si crude realitati. unii nu vor sa vada lucrurile in profunzime sau nu au capacitatea de a vedea mai departe de vorbe ori sunt rosi de invidie si atunci lovesc. in principiu incerc sa pastrez decenta subiectelor si a comentariilor. romanii inca nu au inteles ce inseamna libertatea. multi cred ca libertatea inseamna dreptul fiecaruia de a face ce vrea si de a vorbi cum vrea, ori… problema sta destul de diferit in legislatie…

    Apreciază

  12. L-am cunoscut aproximativ „bine”pe Theo!!Si ma refer la practica lui de psiholog.Apoi i-am cunoscut profersorii care l-au format(de aici rezulta ca am „o varsta!!”
    Imi permit sa vb despre el la persoana I pentru ca este mult mai mic ca mine
    SA nu ma pierd in cuvinte inutile:Este cel mai superficil psiholog,si complet neloial fata de profesorii care l-au format(ajungand pana ai vorbi de rau in cadru restrans!!!!
    Pe scurt:un om complet neserios!!!

    Apreciază

  13. @ eleonora

    nu-l cunosc personal ci doar de la tv. nu-i pot reprosa nimic pana la proba contrarie, insa de multe ori profesorii pot fi depasiti de elevi, ceea ce un lucru bun. asa a evoluat stiinta!

    Apreciază

  14. Dom’ Doctor Teo, vad ca persisti in directia asta, cu “medicina alternativa” ( alternativa cui??).Da’, ca sa stie si lumea, cu adevarat, cam cine esti, poate ne-amintim impreuna de CCTE si de probele pe care le recoltam pe lacul Caldarusani. Iti amintesti? Si de studentia ta de la Universitatea ecologica! Nici nu stiu daca mai exista asa ceva!!! Ei, de la toate astea si pana la “Dr” cred ca este o cale cam lunga, pe care un om NORMAL nu ar putea sa o parcurga atat de repede, ca tine. Ce zici?Mai stim si altele. Sa le mai spunem sau ne oprim aici?
    Vaaaaai, dom’Gogu, ce informatii pretioase dai ca sa iesi si mata din anonimat! Pai sa le luam pe rand: sa ne amintim impreuna, ca suntem destui care am lucrat la CCTE si am recoltat probe de la Caldarusani! Nu ai reusit sa spui decat ca domnul doctor a lucrat in cercetare candva! Ti se pare un lucru josnic ca a facut asta??? Mata ce faceai la CCTE, conduceai Dacia papuc?

    Mai departe: studentie la UEB! si care e problema? era deja a doua specializare pentru dumnealui, pe care a finalizat-o cu licenta la stat, si pe care o continua acum cu un doctorat, tot la stat! Mata, dom’ Gogu, cate specializari ai?

    Daca mai exista UEB??? Ia cauta mata pe google, vezi, exista universitatea? eu zic ca da, si e bine merci, si de la vremurile cand domnul doctor era student si lucra si in cercetare in paralel, ca sa aiba din ce-si plati scolile, au trecut 15 ani, dom’ Gogu! Mata ce ai crosetat in acesti 15 ani, de ai tupeu sa ii critici pe altii?

    Dom’ Gogu, eu cred ca un om NORMAL citeste, evolueaza, si nu are timp sa arunce cu pietre in altii pe site-uri!
    Doamne-ajuta!

    Apreciază

  15. Vaaaaai, dom’Gogu, ce informatii pretioase dai ca sa iesi si mata din anonimat! Pai sa le luam pe rand: sa ne amintim impreuna, ca suntem destui care am lucrat la CCTE si am recoltat probe de la Caldarusani! Nu ai reusit sa spui decat ca domnul doctor a lucrat in cercetare candva! Ti se pare un lucru josnic ca a facut asta??? Mata ce faceai la CCTE, conduceai Dacia papuc?

    Mai departe: studentie la UEB! si care e problema? era deja a doua specializare pentru dumnealui, pe care a finalizat-o cu licenta la stat, si pe care o continua acum cu un doctorat, tot la stat! Mata, dom’ Gogu, cate specializari ai?

    Daca mai exista UEB??? Ia cauta mata pe google, vezi, exista universitatea? eu zic ca da, si e bine merci, si de la vremurile cand domnul doctor era student si lucra si in cercetare in paralel, ca sa aiba din ce-si plati scolile, au trecut 15 ani, dom’ Gogu! Mata ce ai crosetat in acesti 15 ani, de ai tupeu sa ii critici pe altii?

    Dom’ Gogu, eu cred ca un om NORMAL citeste, evolueaza, si nu are timp sa arunce cu pietre in altii pe site-uri!
    Doamne-ajuta!

    Apreciază

  16. hm…aplaudacii lui Teo….oameni buni, daca dati un simplu search pe google veti gasi cateva posturi ale lui gogu pavelescovici care va vor aduce urmatoarea revelatie: unii nu au ce face, pur si simplu au un „apetit” pentru doctori…

    Apreciază

  17. constat ca dl.dr. Vasile Teodor ori are multi dusmani, ori are doar cativa care n-au ce face decat sa intre pe pagina asta si sa voteze de zeci de ori negativ cele mai decente raspunsuri. rad. rad pentru ca exact asta se intampla cand o valoare reala este remarcata, evidentiata in mod pozitiv. crapa dusmanii! si daca tot crapa, atunci sa se razbune cum pot. in speta, voteaza contra! hahaha! nu veti reusi sa umbriti niciodata ceea ce straluceste deja pentru ca lumina aia vine din univers. omul nu poate stinge universul! esti (sau sunteti) atat de mic(mici) in spirit!

    Apreciază

  18. Vaaaai….Dl energie (sau D-na), sa inteleg ca am lucrat impreuna la un moment dat? Ma simt onorat(a)! Nu prea cred ca mai am ce sa comentez daca dvs considerati ca niste titluri de „doctor”, obtinute pe la nu stiu ce universitati indiene si pe niste specializari de care nu se intereseaza mai nimeni, pot fi catalogate drept serioase.Si pe baza carora, unii, incaseaza sume frumoase de la oamenii creduli. V-ati interesat daca titlurile medicale pe care le are Dr. Teo au fost recunoscute de vreo comunitate STIINTIFICA serioasa de oriunde din lumea asta? Se pare ca nu!
    Daca personajul de mai sus poate aduce dovezi statistice cu care sa poate fi evaluata calitatea tratamentelor alternative pe care le pracitca (de ex: viremia pacientilor tratati de el a scazut cu x%), atunci eu ma duc la el la cabinet si imi cer scuze pentru ceea ce am spus pana acum!

    Hei, Snake, spuneai ca arunc cu invective pe site-ul asta cand am postat primul comentariu!?! Daca esti o persoana obiectiva, ai putut constata cu ce au venit, dupa aceea, „energie” si „smile” („….ce ai crosetat anii astia?”, „..un om normal…”,etc. Eu nu am adus nici un fel jigniri in acel post!
    N-am sa-i satisfac curiozitatea lui „energie” si n-am sa-i spun cu ce m-am ocupat eu in aceasta perioada! In nici un caz, insa, nu am aparut la tv vreodata si, cu ata mai putin, nu am icercat sa „vand” oamenilor iluzii, asa cum face Dr. Teo!

    Suma respectelor!

    Apreciază

  19. Domnule Gogu,
    permite-mi te rog sa te contrazic: cineva care a pierdut vremea cu atatea scoli si specializari, cu siguranta e un om pasionat de ceea ce face. si consider ca gresesti foarte mult. Persoana de la care am aflat de domnul Teodor Vasile este o prietena apropiata a mea, care a fost la dansul si nu putea ramane insarcinata, Numai dupa 2 saptamani de tratament a ramas insarcinata( acum a trecut un an jumate de atunci si este dinnou insarcinata)
    Deci, vorbesc din fapte concrete, nu din povesti.

    Apreciază

  20. Stimata Doamna Raluca,
    Ma puteti contrazice oricand. Nu este nevoie sa va acord eu permisiunea pentru asta.
    In comentariul meu de mai sus, nu urmaream sa aduc prejudicii persoanei (Dl. Teo Vasile) ci doar sa atrag atentia asupra unui aspect: sa nu ne lasam „aburiti” de niste premii/titluri internationale/etc. de acest gen. A propos:personal, nu-i gratulez cu titlul de „dr.” decat pe cei care au sustinut o teza de DOCTORAT intr-un cadru legal/acreditat.Nici macar pe medicii care isi scriu pe parafa „Dr. Ixulescu”!
    In alta ordine de idei, ceea ce prezentati dvs drept dovada a eficientei tratamentelor practicate de presonajul nostru, ma tem ca nu reprezinta decat un caz – sa spunem,cu mare indulgenta – vindecat de Dl. Vasile. Nicidecum nu poate fi considerata o demonstratie a existentei indubitabile a efectelor benefice pe care la au tratamentele respective asupra pacientilor. Pentru asta, ar trebui demonstrata legatura directa intre cauza ( recte, procedurile aplicate) si efect (adica starea de graviditate a doamnei in cauza).
    In orice caz, imi face placere sa dezbat cu dvs(sau cu oricine altcineva)aceasta tema a delimitarii – uneori f. dificil de realizat – intre adevaratii profesionisti si impostori ( mai mult sau mai putin nocivi pentru noi!).
    Cu consideratie,
    Gogu!

    Apreciază

  21. Stimate Dl/D-na Energie,
    buna intrebarea dvs (alternativa la ce?!) mai ales ca Dl Vasile este doctor in medicina alternativa, dar si doctor in medicina complementara (dupa cum scrie pe wiki). Poate este alternativa la complementara…….. Specializarile domniei sale sunt impresionante pentru indieni, noi romanii cadem pe spate ca are master-ul în Psihoterapii Cognitiv Comportamentale si Psihoterapie Integrativă (doar suna foarte profi!!!). Cred ca partea cu adevarat stiintifica din toata activitatea D-lui Vasile ramane cea de cand a lucrat in cercetare, desi fara legatura cu cariera actuala (probabil cunoasteti mai multe amanunte din acea perioada, si mi-ar face placere sa ni le impartasiti pentru a-l cunoaste mai bine). Asocierea numelui sau cu cel al Prof. Dan Seracu a fost foarte profitabila pentru el, dar daca comparam activitatea profesionala a celor doi este o diferenta ca de la cer la pamant. Comparati afilierile stiintifice ale Prof. Seracu si pe cele ale „Multiplu-doctorului” Vasile.
    Totusi nu trebuia sa-l atacati pe stimabilul Gogu Pavelescovici doar pentru ca a atentionat, cu bune intentii, oamenii disperati dupa un tratament care sa le aduca alinare si care pot cadea usor prada iluziilor. Cea mai buna prietena a mea asa a murit, punandu-si speranta in acesti „terapeuti” si regretand in final, dupa o suferinta de un an, ca nu a urmat citostaticele prescrise de medici. Din nefericire au aparut foarte multi terapeuti care profita de credulitatea oamenilor si care isi bazeaza „realizarile” pe cateva cazuri.S-ar putea ca realizarile Dlui Vasile sa fie doar alternative/complementare la medicina clasica. Daca ar fi urmat printre toate cele si Facultatea de Medicina as fi crezut in metodele sale terapeutice.

    Cu prietenie,
    Zita

    Apreciază

  22. Ah.. si eu cautam cu disperare un numar de telefon sau adresa de al cabinetul d-lui Teodor Vasile…Am sunat la numerele de telefon poasta pe aici, nu raspunde nimeni! Chiar pe tot Google-ul nu exista o astfel de informatie? De ce oare? Dupa ce am mai citit si postarile anterioare chiar ca devine suspect…

    Apreciază

  23. multi VAD ……….,dar…………. putini PRIVESC!!!Asa ca e usor a spune vorbe cand nu ai nimic a spune.tu te intreaba si socoate ce e rau si ce e bine ,ce val ca valul trece…dar ce bun,MEREU RAMANE

    Apreciază

  24. Naumi :Ah.. si eu cautam cu disperare un numar de telefon sau adresa de al cabinetul d-lui Teodor Vasile…Am sunat la numerele de telefon poasta pe aici, nu raspunde nimeni! Chiar pe tot Google-ul nu exista o astfel de informatie? De ce oare? Dupa ce am mai citit si postarile anterioare chiar ca devine suspect…

    Naumi, incearca sa-l cauti la univesitatea Ion Dalles(Piata Amzei), in oricare seara de joi.
    Este o experienta extraordinara… Merita tot efortul

    Apreciază

  25. HAi, ca-i vremea lui Teo! E pe val! Toata lumea il baga acum in seama (inclusiv Mircea Badea)pt ca au cautat pe net si au dat de cartea lui, „Flacara violeta”. Are noroc, i se face reclama gratis:). Pt cei care-i admira realizarile educationale, cititi in Jurnalul de azi, sa vedeti ce aberatii debiteaza omu’; si apoi sa va mai luati de mine!

    Respect!…pt ca ne pasa!

    Apreciază

  26. Dle Gogu, ati citit cartea „Flacara violet”, sau doar faceti speculatii?
    Chestiunile pe care nu le intelegeti le catalogati drept aberatii si considerati ca ceea ce nu „se vede”, nu exista? Probabil ca va este mai comod asa.
    Stimate domn, nici aerul nu se vede, dar EXISTA! Daca nu va pasioneaza subiectele despre ezoterism, nu va obliga nimeni sa le urmariti. Paranormalul este un domeniu greu si complex si starneste inca, dupa mii de ani, controverse. Nu s-a „nascut” ieri si nu este un domeniu pe care sa il poate aborda oricine si oricand. Vorbiti mult prea usor despre un domeniu pe care nu il cunoasteti.
    E adevarat ca au aparut multi sarlatani pe posturile de televiziune si in presa – si as putea sa va dau nenumarate exemple (din pacate), dar NU ESTE si cazul dlui Teodor Vasile.
    Sunt sigura ca nu il cunoasteti pe dl Vasile, pentru ca daca l-ati fi cunoscut personal, asa cum sustineti, nu cred ca ati mai fi lansat asemenea mizerii la adresa sa.

    Apreciază

  27. @ Anca

    Valoarea – la romani – este apreciata doar dupa ce omul moare. Cat timp este viu, este hulit, ponegrit si blasfemiat. De ce? Din invidie! Daca n-ar exista asemenea „tratament” special pentru unii dintre noi, inseamna ca n-am avea VALORI UMANE RECUNOSCUTE DE CEILALTI! Un om nebarfit si ignorat inseamna ca nu s-a remarcat prin nimic in comunitate. De aceea este recomandabil sa ne bucuram atunci cand suntem vorbiti de rau intr-un anumit context. Asta denota ca am atins o culme la care altii doar jinduiesc de o buna bucata de vreme. 🙂

    Apreciază

  28. Natie mai dezbinata ca asta si mai invidioasa nu am mai auzit sa existe…
    Ne cam meritam soarta asta amarata la cat de negativi si lipsiti de iubire suntem…

    Apreciază

  29. Cu adevarat dl Teodor Vasile poate sa-ti schimbe viata, sa te ajute sa te vindeci de diverse afectiuni,sa te faca sa gandesti pozitiv,sa transmiti la randul tau energie pozitiva celor din jur.O singura conditie exista:sa-ti doresti aceste lucruri din tot sufletul! Sunt medic si de multi ani completez tratamentele invatate in facultate cu terapiile complementare. Rezultatele sunt uimitoare. La cabinetul dl. Teodor Vasile am invatat arta tolerantei si a rabdarii, a increderii in fortele proprii, am invatat ca cel mai important lucru este sa ne iubim semenii si sa oferim cu rabdare ajutorul atunci cand cineva ni-l cere.Aduc un omagiu pe aceasta cale tuturor psihologilor de buna credinta, tuturor celor care incearca sa se dezvolte personal in aceste vremuri tulburi! Va recomand sa participati macar o data, cu inima deschisa, la o meditatie cu flacara violet si o sa priviti viata altfel. Mai multe informatii alta data celor interesati.Pace, lumina in suflet si multa iubire.

    Apreciază

  30. Cu adevarat dl Teodor Vasile poate sa-ti schimbe viata, sa te ajute sa te vindeci de diverse afectiuni,sa te faca sa gandesti pozitiv,sa transmiti la randul tau energie pozitiva celor din jur.O singura conditie exista:sa-ti doresti aceste lucruri din tot sufletul! Sunt medic si de multi ani completez tratamentele invatate in facultate cu terapiile complementare. Rezultatele sunt uimitoare. La cabinetul dl. Teodor Vasile am invatat arta tolerantei si a rabdarii, a increderii in fortele proprii, am invatat ca cel mai important lucru este sa ne iubim semenii si sa oferim cu rabdare ajutorul atunci cand cineva ni-l cere.Aduc un omagiu pe aceasta cale tuturor psihologilor de buna credinta, tuturor celor care incearca sa se dezvolte personal in aceste vremuri tulburi! Va recomand sa participati macar o data, cu inima deschisa, la o meditatie cu flacara violet si o sa priviti viata altfel. Mai multe informatii alta data celor interesati.Pace, lumina in suflet si multa iubire.

    Apreciază

  31. Eu il cunosc f bine pe domnul Teodor Vasile, i-am fost studenta, am terminat psihologie. Este un om deosebit, il apreciez si il respect. Cursurile cu el erau o adevarata terapie. Era o placere sa-l asculti si sa discuti cu el. Ne-a tratat mereu de la egal la egal si am invatat foarte multe de dansul. Est un om de valoare, cum rar mai intalnesti in tara asta.
    Cei care il vorbesc de rau, mai bine sa se abtina. E suficeint sa stai de vorba 5 minute cu acest minunat om , ca sa-ti dai seama ca este un profesionist. Regret ca nu mai avem curs cu el, e poate singurul om pe care il vad ca pe un model.
    Cei care doriti sa apelati la el, apelati cu incredere!

    Apreciază

  32. Este un om absolut minunat! Acum cativa ani sufeream de dureri de stomac crunte. Nici un medicament nu ma mai ajuta. Deloc intamplator, pentru ca nu exista intamplare, am aflat de existenta acestui OM. Am facut o programare, am ajuns la cabinet si . . . totul s-a schimbat in bine. Pe langa faptul ca m-a ajutat sa scot la iveala multe dureri sufletesti care ma chinuiau si care incepusera sa se manifeste cu preponderenta in corpul meu fizic, am urmat tratamentul indicat de dumnealui si in scurt timp durerile au incetat. Dupa 2-3 ani, am inceput sa am probleme cu plamanii. Faceam foarte des pneumonie, iar la un moment dat, cand nici un medicament nu ma ajuta, a fost suficient sa-i dau un telefon si sa imi exprim ingrijorarea. Incepusem sa cred ca am cancer. M-a linisit, spunandu-mi ca nici pe de parte nu este vorba de asa ceva. Am simtit cumva in interior ca are dreptate si am alungat aceste ganduri negative care nu faceau decat sa-mi alimenteze starea de rau. Apoi, la sfatul unui alt medic am incetat sa-mi mai bombardez corpul cu antibiotice si m-am vindecat. Nu am apucat niciodata sa-i multumesc suficient. Este un om cu o caldura sufleteasca si o modestie rar intalnite. Ii transmit pe aceasta cale recunostinta mea vesnica pentru tot ceea ce face pentru oameni, pentru faptul ca exista printre noi.

    Apreciază

  33. Cred ca Domnul Gogu ca si doamna cum mai fi chemand-o fac referire la familia Godeanu …. ei sunt ca sa zic asa primii care au lucrat cu Teo, dar cei in cauza omit sa spuna ca familia Godeanu a fost cea care l-a ätacat”mai intai si care a improscat cu noroi, iar el nu a ripostat. Faptul ca uneori in cercul lui de prieteni mai vorbeste despre ei nu inseamna ca nu isi respecta „profesorii”. Intamplator sau nu cunosc istoria si cunosc ambele parti in mod egal. Nu vreau sa fiu subiectiva si de aceea nu detaliez, dar sincer cei care au gresit si care fiindca Teo s-a desprins de CCTE au inceput sa arunce cu noroi sunt ei, mai ales Doamna Godeanu.
    In alta ordine de idei pentru cei ce nu stiu Teo preda la facultatea de biologie si e vorba de cea de Stat …. si doctoratele lui sunt luate pe bune la facultati de Stat ca si licentele deci inainte sa dati cu pietre mai documentati-va.
    E un om deosebit si multi din cei care au ajuns la el cu diverse probleme au ajuns sa-l considere prieten de suflet.
    Nu sunt aplaudac, dar nici nu consider ca e normal sa dai cu parul inainte sa te documentezi, asa doar fiindca atunci cand erati colegi nu il aveai la suflet.
    Trebuie sa intelegi Domnule Gogu ca nu ne poate placea toata lumea asa cum noi insine nu putem place pe toti cei din jurul nostru.
    Daca nu crezi in aceste metode complementare este fix problema ta si nu inseamna ca cei care sunt de acord cu aceste metode sunt snapani. Fiecare are libertatea de a alege calea pe care o considera cea mai buna pentru el insusi. Sa nu uitam ca pana si la medicamente un anume produs actioneaza complet diferit in aceeasi afectiune la doua persoane diferite …. nici o metoda de tratament nu e universal valabila si imuabila.
    Persoana care a facut acest blog nu este Teo ci o persoana care il admira; de ce si in ce masura este treaba ei, este blogul acestei persoane si isi exprima parerea. Asa cum vezi nu ti-a sters si nu ti-a cenzurat postarile desi ar fi putut sa o faca. Deci daca nu iti place parerea ei si nu ii impartasesti opiniile nu inteleg de ce continui sa ii citesti postarile si sa comentezi, asa doar ca sa fii Gica contra?

    Apreciază

  34. Ultimul meu comentariu a fost postat pe 21 ianuarie 2010.Azi suntem in 23 august 2010.
    Daca asta inseamna ca eu „….continui sa ii citesti postarile si sa comentezi..” – asa cum sustine Corcodel ( probabil doamna/domnisoara, s-a desconspirat singura) atunci inseamna ca unii dintre noi si-au pierdut simtul realitatii.
    Pe de alta parte, eu nu am adus in discutie NICIODATA – in nici un comentariu – numele familiei Godeanu. Prin urmare, draga Corcodel, iti promit ca voi mai intra o singura data pe acest site: ca sa citesc scuzele tale referitor la aceste dezinformari pe care le-ai postat aici – cu voie sau fara de voie.
    Dupa care, jur ca nu ma va mai interesa nici persoana lui Teo – desi mi-ar fi fost dor sa-l mai vad si sa ne mai amintim de vremurile de demult – nici acest site.
    Nu de alta, dar vad ca daca ai o parere diferita de a celui care detine site-ul, devii incomod !):

    Cu deosebit respect,
    Gogu
    P.S. Corcodele ( sau Corcodea, mai bine zis!) ai auzit vreodata de asa-numita medicina bazata pe dovezi?? Daca da, mai gandeste-te un pic daca si – mai ales – cum s-ar incadra medicina complementaro-alternativa practicata de Teo in acest concept….

    Apreciază

  35. @ goguta

    rusine sa-ti fie pentru cele declarate in mesaj. esti un mare mincinos, un frustrat si un invidios – „calitati” specifice romanilor in masa. cum iti permiti sa ma jignesti afirmand ca interzic comentariile celor care au o opinie diferita de a mea? poate n-ai observat – ceea ce nu cred – ca ti-am permis sa postezi ce-ai vrut cu conditia sa pastrezi un vocabular decent! daca ai sarit calul inseamna ca nu am dat ok la comentariu. am si eu principiile mele. aici nu e lada de gunoi in care poate veni oricine sa-si lase balele!

    esti pentru a 2-a oara mincinos cand afirmi ca n-ai mai venit de mult prin zona! cred ca esti omul care intra zilnic pe pagina asta si voteaza cu ambele maini si picioare. constant ai demonstrat persuasiune in comentarii pe acest subiect. atunci cand aveam optiunea votului pe comentarii individuale, „succesurile” plusurilor intrau doar pe segmentul celor in care era atacat dl.Teodor iar „succesul” minusurilor aparea exact pe segmentul comentariilor apreciative fata de dl.Teodor. din acest motiv si NU altul, am fost fortata sa renunt la optiunea votului pe comentarii individuale!

    nu ma intereseaza cine esti. ai demonstrat inca de la prima interventie „valoarea” umana. avem destui in jur care-ti seamana. constat insa ca domnul care a numit concret o persoana te-a atins la lingurica, ceea ce inseamna ca exista oaresce legatura intre cauza si efect!

    stiu sigur ca nu vei abandona pagina asta. mesajul tau amenintor e o alta minciuna in spatele careia se ascunde un parsivism meschin. pe astia de teapa ta ii roade curiozitatea si razbunarea. de aceea sunt convinsa ca vei intra zilnic, asa cum ai facut-o si pana acum, cu precizarea ca nu-ti voi mai oferi ocazia de a mai posta ceva aici. bocancii tai, dupa ce ca sunt plini de noroi, suplimentar emana si un miros infiorator de la mare distanta!

    Apreciază

  36. am o programare la cabinetul d lui Th Vasile
    adresa, respectiv Carol Knappe 44, nu e destul de sugestiva pentru mine:) ma poate ajuta cineva cu un punct de reper?
    multumesc anticipat

    Apreciază

  37. Multe medicamente au fost contestate la momentul aparitiei lor, chiar daca aveau in spate dovezi, teste de laborator etc. In functie de organism ele au actionat sau nu spre insanatosirea bolnavilor. Cel mai important lucru este sa crezi!!!!!!!!!! Dupa ce l-am vazut intr-o emisiune pe Dl.Dr. Teodor Vasile am cautat sa mai vad si altceva legat de domnia sa. Alte emisiuni. Am constatat ca au disparut aproape toate materialele de pe net. M-am intrebat de ce? Erau atat de interesante unele. Pur si simplu nu puteai sa te intrerupi din privit. Acum, dupa ce am citit ceea ce scrie aici la dvs. am inteles. Un om de valoare trebuie distrus. Daca nu pot sa faca nimic ca sa-l provoace sa se bage in mocirla lor atunci dau cu bolovani de-a dreptul. Idea este ca decat sa le dai apa la moara mai bine te retragi si nu-i mai bagi in seama. Ma bucur ca dl. Teodor Vasile nu le-a raspuns. A avut o tarie demna de toata lauda. Un fel de „traind in cercul vostru stramt norocul va petrece / si eu in lumea mea ma simt nemuritor si rece”. Domnule va felicit ca nu v-ati murdarit. Toata stima. Cui nu-i place paranormalul sa dea pe alt program si sa ne lase sa ne purificam sufletul cu Teodor Vasile!!!!!!!!

    Apreciază

  38. @ diana

    Raspunsul se afla chiar in esenta mesajului tau: „Un om de valoare trebuie distrus. Daca nu pot sa faca nimic ca sa-l provoace sa se bage in mocirla lor atunci dau cu bolovani de-a dreptul.” Nu stiam ca au disparut materialele de pe net. Iata o noutate. Inseamna ca are dusmani destul de puternici de au reusit sa faca inclusiv asta! Tipic romaneste! Nimic surprinzator la o natie care din timpurile cele mai stravechi si-au ucis conducatorii, si-au tradat rudele, si-au omorat neamurile, copiii…

    Apreciază

  39. TOATE CUVINTELE DE LAUDA PT DL DOCTOR. INTRADEVAR ESTE O VALOARE DARUITA ROMANIEI. II MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL PENTRU CE A FACUT PENTRU MINE. M-A AJUTAT SA MA INSANATOSESC DUPA O GREA SUFERINTA. CURSURILE CU DUMNEALUI SUNT DE MARE VALORE. II RAMAN RECUNOSCATOARE TOATA VIATA.

    Apreciază

  40. dl doctor Teodor Vasile un om deoseit cu un suflet minunat cu osmerenie pe care eu pina la dinsul n am intalnit la altcineva venit pt noi romanii sa ne ajute sa trecem mai usor aceste perioade putin dificile ii multumesc din toata inima mea ca l am putut cunoaste si ii doresc toate gindurile bune si mula multa sanatate.Cu respect si consideratie Anca dinsul este mentorul meu ghidul meu spiritual si il iubesc neconditionat

    Apreciază

  41. BUNA SEARA AM PRACTICAT PRACTI SI VOI PRACTICA CURSURI CU DOMNUL PROFESOR TEODOR VASILE ESTE NR 19 HIMNOTIZATOR IN LUME DACA NU AJUNGE NR 1 IN ROMANIA CRED TOATA STIMA PACE LUMINA SI IUBIRE CUM SPUNE DINSUL VA IUBESC SI RAI SI BUNI

    Apreciază

  42. nu cred ca UNIVERSUL e interesat de cate diplome avem sau unde am studiat…..doar fierbe sangele in unii atunci cand altii realizeaza ceva in viata Cred ca cei care am ajuns pana la acest nivel de informatii cum ar fi Flacara violet nu merita sa ne pierdem timpul cu rautatea si intrigile postate.Nu l cunosc pe d nul Teodor Vasile dar cum se zice -ne iubim dinainte de a ne cunoaste-pentru ca ne uneste dragostea divina .Ii multumim lui DUMNEZEU pt ca l-a trimis pt noi si dumnealui personal pt ca a acceptat sa ne fie ghid PACE LUMINA si IUBIRE tuturor

    Apreciază

Opinia ta